Θα έλεγε κανείς ότι τα tattoos ξεκίνησαν σαν ένα trend όμως είναι πια αποδεδειγμένο πως είναι κάτι παραπάνω από μια τάση της εποχής. Πλέον είναι πιο συχνό φαινόμενο κάποιος να έχει τουλάχιστον ένα tattoo από το να μην έχει καθόλου.

Συχνά, τα συνδέουμε με κάτι προσωπικό και δίνοντας τους μια συναισθηματική αξία, άλλοτε τα κάνουμε γιατί απλά μας αρέσουν! Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς κάθε χρόνο δημιουργούνται νέες τάσεις στα tattoos είτε αυτό έχει να κάνει με νέα χρώματα, νέα σχήματα ή τοποθεσίες στο σώμα που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί, όπως για παράδειγμα την πατούσα!

Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε 7 trending tattoos που ικανοποιούν κάθε γούστο όπως minimal, colorful ή κι ακόμη τα κλασικά μαύρα tattoos που πρωτοαγαπήσαμε!

Δες τα πιο trending tattoos: 

1Quotes στην πατούσα

Instagram: @teresaandresgonzalvo

Θα μπορούσε κάποιος να πει πώς ότι η πατούσα είναι μια αλλόκοτη τοποθεσία για να κάνεις tattoo, ίσως όμως να είναι και η καταλληλότερη αν δε θες να το βλέπεις συνέχεια! Το ιδανικό είναι να γράψεις μια λέξη ή ένα quote έτσι ώστε να φαίνεται κομψό.

2Συμμετρικά tattoos ανάμεσα στο στήθος

Instagram: @equilattera

Αν επιλέξεις να κάνεις tattoo σ’ ένα σημείο σαν κι αυτό του στήθους τότε πρέπει να είναι συμμετρικό έτσι ώστε να μην «χαλάσει» η ισορροπία στην εικόνα του σώματος σου!

3Space tattoos

cantgetenoughtattoos.com

Τα τατουάζ που έχουν να κάνουν με το διάστημα αποτελούν trend! Συχνά θα δεις tattoos να σχηματίζουν αστερισμούς και πλανήτες, βάζοντας ακόμη και χρώμα σ’ αυτά με αποτέλεσμα να μοιάζουν ακόμη πιο ρεαλιστικά!

4Αποτύπωμα του σκύλου

Instagram: @planet_wild_life

Ίσως η μεγαλύτερη τάση στα tattoos στο εξωτερικό! Πώς ακριβώς γίνεται; Τοποθετείς τη πατούσα του σκύλου σου μέσα σε μπογιές με χρώματα και στη συνέχεια το αποτυπώνεις σε ένα κομμάτι χαρτί. Αυτό το αποτύπωμα είναι που θα «χτυπήσει» ο tattoo artist.

5Bracelet tattoo

Instagram: @bangbangnyc

Το bracelet tattoo είναι συνήθως ένα μοτίβο που επιλέγεις και αγκαλιάζει τον καρπό σου. Το επιλέγουν κυρίως γυναίκες καθώς μοιάζει σαν κόσμημα γύρω από το χέρι!

6Dots

Instagram: @okanuckun

Μια πιο minimal επιλογή που πολλοί επιλέγουν τα τελευταία χρόνια. Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος και μπορείς ακόμη να κάνεις τα dots σε διαφορετικά χρώματα για να δώσεις μια πιο fun πινελιά!

7Floral tattoo στο γοφό

Instagram: @sashatattoing

Ό,τι πιο θηλυκό στα tattoos! Τα floral tattoos που αγκαλιάζουν τον γοφό είναι μια τολμηρή επιλογή και σίγουρα αναδεικνύει τη sexy πλευρά μιας γυναίκας!

Εσένα ποιο θα είναι το επόμενο σου tattoo;

Δες επίσης: 20 ιδέες για μικρά τατουάζ στο σώμα σου!

Ονομάζομαι Ανθή Σακκά και σπουδάζω Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου! Η συγγραφή ήρθε στη ζωή μου από πολύ μικρή μα η αγάπη μου για τη μόδα ξεκίνησε σταδιακά και ακόμη εξελίσσεται ! Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να συνδυάζω χρωματικά τα ρούχα!