Σε αυτό το post θα σας δείξω ένα από τα αγαπημένα μου casual outfits και ένα από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς!

Όλα τα κομμάτια είναι από το brand “Gianni Lupo” που ξεχωρίζω και προτιμώ για να δημιουργώ τα looks μου. Στο συγκεκριμένο brand ξεχώρισα ιδιαίτερα την συλλογή outcome.

Δες το look που δημιούργησα:

Από πάνω επέλεξα το sweatshirt σε μαύρο χρώμα με κόκκινη και άσπρη γραμμή λόγω του ότι ο συνδυασμός των τριών αυτών χρωμάτων είναι ένας από τους αγαπημένους μου.

Στα jeans, αυτό που μου άρεσε είναι η εφαρμογή και τα διάφορα μαύρα prints που έχει πάνω.

Είναι ένας πάρα πολύ καλός συνδυασμός όπου μπορείς να τον διαμορφώσεις, ανάλογα με το πού θα πας. Αν θέλεις να το κάνεις ακόμη πιο casual το outfit σου μπορείς να το φορέσεις με μια άσπρη longline φανέλα μέσα από το sweater σου.

Επείδη έχω μια αδυναμία στα fedora hats (και θαυμάζω αυτούς που τα φοράνε και τα υποστηρίζουν) επέλεξα να ολοκληρώσω το outfit μου μ΄αυτό.

Επίσης μην ξεχνάς πως στην μόδα είναι και πολύ τα t-shirts με logo. Άλλά αυτά θα τα πούμε σε ένα άλλο μας post.

Get the look:

Sweatshirt with stripes

Jeans with prints

Fedora hat

Εσύ θα φορούσες fedora hat;

Δες επίσης: C-Three: Ο Κώστας σου δείχνει πώς δημιούργησε το street style outfit του!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.