Σε αυτό  μας το post όπως και σε επόμενα που θα ακολουθήσουν δε θα βλέπεις πάντα και τους τρεις μας. Κάποια από αυτά θα παρουσιάζουν τον ένα από εμάς, όπως αυτό εδώ. Ελπίζουμε αυτή η αλλαγή να σου αρέσει, αν όχι θα χαρούμε πολύ να μας πεις την γνώμη σου.

Σήμερα επέλεξα να σου δείξω ένα από τα αγαπημένα μου street style outfits το οποίο δεν εμπνεύστηκα από κάπου συγκεκριμένα, αλλά πήρα διάφορα αγαπημένα μου κομμάτια και τα συνδύασα.

Have a look:

Επέλεξα ένα να δημιουργήσω ένα look φορώντας το γκρι καρό παλτό μου για να σπάσει η μαυρίλα που έχει το υπόλοιπο outfit. Έδωσα περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και επέλεξα το top μου να είναι μέσα από το παντελόνι, αλλά να μην είναι φαίνεται λίγο loose και όχι τόσο εφαρμοστό.

Επίσης προτίμησα να συνδυάσω ένα μαύρο παντελόνι με χρυσή λεπτομέρεια στο πλάι. Γύρισα την άκρια του παντελονιού για να φαίνονται οι άσπρες κάλτσες που φόρεσα με slogan.

*Και αν θες να κρατήσεις τουλάχιστον κάτι από αυτό το post μας, κράτα το slogan της κάλτσας και προχώρα! ?

Get the look:

Top

Trousers

Coat

Socks

Σου άρεσε το street style look μου; 

Δες επίσης: 5 must-have χειμωνιάτικα κομμάτια για να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.