Αυτή την εβδομάδα έχουμε ετοιμάσει ένα ακόμη ανοιξιάτικο post όπου σας προτείνουμε 3 outfits με μια πιο ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή διάθεση.

Η θερμοκρασία ακόμη (ευτυχώς) δεν έχει  ανέβει σε σημείο που να θέλουμε να αποχωριστούμε ακόμη την ζακέτα μας.

Γι’ αυτό σου δείχνουμε πώς να συνδυάσεις την χρωματιστή σου ζακέτα, το denim σακάκι σου στο ανοιξιάτικο outfit σου. Για τα άτομα της παρέας σου που ζεσταίνονται λίγο περισσότερο, προτείνουμε πώς να δημιούργήσουν ένα ανοιξιάτικο outfit με το colorful top τους.

Δες πιο κάτω:

1Constantinos

Εγώ αποφάσισα να μην φορέσω κάποια ζακέτα, αλλά να προσθέσω χρώμα στο top μου. Είναι μια περίοδος όπου τα outfits μας παίρνουν χρώμα και βάζουμε πίσω στη ντουλάπα μας τα πιο σκουρόχρωμα ρούχα μας.

Get the look:

Top

Jeans

Shoes

2 Chrisis

Το λευκό παντελόνι είναι ένα must-have item και δεν πρέπει να λείπει από καμιά ντουλάπα. Οι περισσότεροι θεωρούν πως το λευκό παντελόνι είναι καθαρά καλοκαιρινό, παρ’ όλα αυτά εγώ το προτείνω και για καλοκαίρι και για χειμώνα. Προτίμησε να μην είναι skinny, αλλά πιο loose η εφαρμογή του. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με το denim σακάκι σου κι ένα μονόχρωμο top και είσαι έτοιμος.

Get the look:

Jacket

Top

Παντελόνι

Shoes

 

3Costas

Εμένα γενικά η ντουλάπα μου έχει χρώμα (χαχα ?) γι’ αυτό δε θα δυσκολευτώ να δημιουργήσω ένα colorful outfit που θυμίζεις περισσότερο άνοιξη και καλοκαίρι! Γι’ αυτή την περίοδο λοιπόν, επέλεξα την πράσινη ζακέτα μου σε συνδυασμό με τα skinny jeans μου τα οποία έχουν patches/stickers και συνεχίζουν να είναι trend από πέρσι!

Get the look:

Jacket

Top

Jeans

Shoes

Εσύ ποιο colorful outfit θα επιλέξεις για να ανεβάσεις την ανοιξιάτικη διάθεσή σου;

 


Διάβασε επίσης: Πάρε ιδέες για το τι να βάλεις το βράδυ της Ανάστασης!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.