Μάιος και είμαστε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι! Αυτή τη μεταβατική περίοδο λοιπόν, που από τη μια ο ήλιος μας καίει και από την άλλη βρέχει καταρρακτωδώς εμείς έχουμε να σου προτείνουμε πώς να φορέσεις το denim jacket!

Σήμερα θα σου δείξουμε 3 διαφορετικά outfits με denim jacket. Είναι το ό,τι πιο must  αυτή τη εποχή που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, κυρίως το βράδυ.

Δες πιο κάτω τα 3 outfits μας με denim jacket:

1Constantinos

Εγώ δημιούργησα ένα denim on denim σε διαφορετικά χρώματα. Λίγοι είναι αυτοί που το προτιμούν και το στηρίζουν στην Κύπρο. Παρ’ όλα αυτά αν εσύ νιώθεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις είναι μια ωραία και cool επιλογή.

2Costas

To denim on denim στην ίδια απόχρωση, είναι μια ωραία επιλογή και πολύ stylish, ειδικά αν μπορείς να το συνδυάσεις με bum bag και bandana όπως σου προτείνω εγώ.

3Chrisis

Μια πιο safe επιλογή είναι ο συνδυασμός denim jacket με ένα t-shirt και ένα μαύρο παντελόνι. Εγώ προτίμησα ένα vintage denim jacket για το denim outfit μου.

Εσύ πώς θα φορέσεις το denim jacket σου;

Δες επίσης: Δες πώς συνδυάσαμε το διάσημο t-shirt του γνωστού brand Supreme!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.