Το κόκκινο χρώμα φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα θα το βρεις παντού στα ανδρικά ρούχα. Μια βόλτα άλλωστε στα καταστήματα μπορεί να σε πείσει.

Είναι μια μοντέρνα επιλογή η οποία μπορεί να σου χαρίσει ακόμη και κομψότητα. Εμάς το κόκκινο χρώμα μας αρέσει και σου το προτείνουμε, προσεχτικά όμως με τους συνδυασμούς χρώματων.

Εδώ σου δείχνουμε 5 κομμάτια σε κόκκινο χρώμα
για να εμπνευστείς για τις επόμενες σου αγορές:

1Total Red

2Red bomber Jacket

3Πλεκτά

4T-Shirts

5Normcore style

Φέτος επιβάλλεται να βάλεις χρώμα στη ζωή και στα ρούχα σου!

Δες επίσης: 5+1 αντρικά κομμάτια που ξεχωρίσαμε στις εκπτώσεις!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.