Είναι  γεγονός πως αγαπάμε τα σκισμένα jeans μιας και δίνουν μια πιο rock διάθεση στο στυλ μας, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ βολικά τώρα το καλοκαιράκι που οι θερμοκρασίες κτυπάνε κόκκινο.

Έτσι για να ξέρεις πρόκειται για μια τάση που απασχόλησε έντονα τον κόσμο της μόδας και στο παρελθόν μιας και ήταν πολύ popular στα τέλη της δεκαετίας του 1980 κατά τη διάρκεια της heavy metal εποχής και στη δεκαετία του 1990 και του 2000 κατά τη διάρκεια της εποχής grunge.

Σ’ αυτό το post επέλεξα ωστόσο ένα άσπρο σκισμένο τζιν μιας και το λατρεύω ιδιαίτερα τώρα το καλοκαιράκι.

Δες πώς επέλεξα να το συνδυάσω εγώ:

Είναι ένα πολύ ωραίο ρούχο, το οποίο δικαίως θα πάρει για λίγο τη θέση του blue τζιν σου. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας για μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Επίσης αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα όπως άλλωστε όλα τα λευκά ρούχα.

Μιας και ήθελα να δημιουργήσω ένα rock outfit, συνδύασα το άσπρο σκισμένο τζιν μου με ένα γκρίζο αμάνικο t-shirt.

Έκανα το τζιν μου να είναι cropped και το συνδύασα με κίτρινα high heels τα οποία αγαπώ ιδιαίτερα. Τέλος, πρόσθεσα το ξύλινο μου ρολόι μιας και ολοκληρώνει το rock style μου χωρίς να είναι υπερβολικό.

See yaaa xxx

 

 Get the look:

Άσπρο τζιν

Τ-shirt (παρόμοιο) 

High heels

Ρολόι 


Διάβασε επίσης: Outfit της εβδομάδας – Βάλε φόρμα με high heels και κατέπληξε τους όλους!

Τρελή και αλλοπαρμένη. Γεμάτη ενεργεία και χαρά για την ζωή της οποίας απολαμβάνω κάθε στιγμή. Ανήσυχη και δημιουργική σπάνια θα με βρεις μίζερη σε μια γωνία του καναπέ. Βρίσκω έμπνευση στην τέχνη, τη φύση, το φαγητό, τον πολιτισμό, στους ανθρώπους, τη μουσική και γενικά σε κάθε πτυχή της ζωής. Για μένα η μόδα είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών και αυτό προσπαθώ να αποτυπώνω κάθε φορά και να το μεταφέρω στους αναγνώστες μου. Πιστεύω στην μοναδικότητα και διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου. Άλλωστε αυτά τα στοιχεία είναι αυτά που κάνουν τον καθένα μας αυθεντικό και έτοιμο να υιοθετήσει ναι μεν τις νέες τάσεις μόδας ή ζωής αλλά στο σημείο που δεν θα αλλοιώσουν την ταυτότητα του. Ασπάζομαι λοιπόν τα λόγια του αγαπημένου μου Alexander McQueen που είπε πως "Η μόδα θα έπρεπε να είναι ένα είδος απόδρασης και όχι ένα είδος φυλακής". Έχω μάθει να γελάω πολύ, να νιώθω πολύ και να γουστάρω πολύ. Έχω ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστική μνήμη και ιδιαίτερο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που αγαπώ! Σιχαίνομαι το ψέμα και την αχαριστία. Τα πρωινά πριν μου μιλήσεις για το καλό σου πρώτα φέρε μου ένα καφέ και τα βράδια διάβασε μου ένα παραμύθι . Αδυναμία μου η θάλασσα τα άσπρα τριαντάφυλλα και η καλή μουσική. Θα με βρεις συχνά να το παίζω τραγουδίστρια όμως ευτυχώς για όλους εσάς δεν είμαι! E λοιπόν αυτή είμαι εγώ!