Η backpack είναι πολύ απαραίτητη για την κάθε γυναίκα, μιας και είναι πολύ βολική και χωράει τα πάντα! Ποιος είπε όμως ότι δεν είναι το ίδιο απαραίτητη και για εμάς τους άντρες;

Είναι το ίδιο βολική και για εμάς, αφού μπορούμε να κουβαλάμε μαζί μας ό,τι χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως τα κλειδιά μας, το πορτοφόλι, το tablet μας, ακόμη και το laptop μας! Ναι, ναι σίγουρα μιλάμε για πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα βρεις σε μια γυναικεία backpack (?)!

Μπορεί να είναι βολική και να ολοκληρώνει το outfit σου, αλλά από την άλλη αν δε την φορέσεις σωστά να ξέρεις ότι μπορεί να σου το “χαλάσει”!

Δες εδώ πώς συνδυάσαμε 3 διαφορετικά backpacks:

1Chrisis

Εγώ επέλεξα μια backpack σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα, το κόκκινο, το οποίο θυμίζει περισσότερο άνοιξη- καλοκαίρι! Δεν είναι και πολύ safe επιλογή το κόκκινο χρώμα για εσένα που επιλέγεις πιο μονόχρωμα outfits, αλλά μην το φοβηθείς!

2Costas

Εγώ επέλεξα ένα backpack σε military pattern το οποίο είναι μοιάζει πολύ με σακίδιο του στρατού! Αν και δεν είμαι στρατιώτης μου αρέσει πάρα πολύ το military στοιχείο! Λόγω του ότι η στρατιωτική backpack είναι είναι έντονο στοιχείο από μόνη της σε ένα outfit, καλύτερα να τη συνδυάσεις με πιο μονόχρωμο outfit!

3Constantinos

Η μαύρη backpack δεν έχει περιορισμούς, μπορεί να δημιουργήσεις πολλά outfits! Προσωπικά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και με βολεύει αφού είναι ένα safe χρώμα και μπορώ να το συνδυάσω με τα πάντα!

 

Εσύ πώς θα συνδύαζες την backpack σου;

 


Διάβασε επίσης: Colorful outfits για μια πιο ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή διάθεση!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.