Τα Converse είναι ένα διαχρονικό παπούτσι, το οποίο βρίσκεις σε πόλλα χρώματα, αλλά εμείς επιλέξαμε να σου δείξουμε τρία outfits με το κόκκινο χρώμα.

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που τραβάει το μάτι και δίνει έμφαση στο outfit. Είναι εύκολο να συνδυαστεί αρκεί τα χρώματα που θα συνδυάσεις να μην είναι αποχρώσεις του (κόκκινου).

Εμείς σου δείχνουμε 3 τρόπους για να τα συνδυάσεις:

1Costas

Eπέλεξα να δημιουργήσω ένα πιο rock street style outfit και επέλεξα να συνδυάσω μαζί και denim και leather jacket. Έβαλα από μέσα ένα denim jacket και από πάνω το leather jacket μου. Το outfit μου έγινε πιο εντυπωσιακό λόγω του μαύρου leather jacket που έρχεται σε αντίθεση με τα κόκκινα converse μου.

Get the look:

Leather Jacket

Jean Jacket

Φανέλα

Πουκάμισο

Jeans

Converse

2Constantinos

Eγώ επέλεξα να δημιουργήσω ένα πιο sport outfit το οποίο είναι ιδανικό για να το φόρεσεις για να πας για χαλαρό καφέ ή για βόλτα. Απέφυγε να το φορέσεις όμως για ποτό το βράδυ ή για φαγητό.

Get the look:

Parka

Hoodie

Jeans

Converse

3Chrisis

Eπέλεξα και εγώ να δημιουργήσω ένα πιο streestyle outfit. Προτίμησα τα κόκκινα σταράκια μου το μαύρο longline sweatshirt μου και τζιν με σκίσματα για ένα πιο ανέμελο outfit.

Get the look:

Sweatshirt 

Top

Παντελόνι

Converse

Εσύ με ποιο από τους 3 τρόπους θα τα φορούσες;

 


Διάβασε επίσης: 3 διαφορετικοί στυλάτοι τρόποι
για να βάλεις το ζιβάγκο σου!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.