Ένα ακόμη καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν, κι εμείς ελπίζουμε να περάσατε όσο πιο ωραία και αξέχαστα μπορούσατε!

Σειρά τώρα έχει πάρει όμως μια νέα πανεπιστημιακή χρονιά, γι’ αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε ένα post για να σε βοηθήσουμε να είσαι άνετος με το outfit σου αλλά και στυλάτος.

Ένα νέο trend που είναι τώρα στην μόδα είναι το normcore. Τι εννοούμε normcore; Το να φαίνεσαι σαν να μην έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο ντύσιμό σου. Πιο λιανά, όσο πιο απλός μπορείς να είσαι.

Δες τις δικές μας επιλογές και ελπίζουμε να σε βοηθήσουν:

1Chrisis

Συνδύασε jeans με ένα λευκό ή άλλο χρώμα της επιλογής σου t-shirt και τα sneakers σου. Εγώ επέλεξα κόκκινα sneakers μιας και το κόκκινο είναι must χρώμα αυτό το διάστημα.

2Constantinos

Μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε, αλλά οι ζέστες ακόμη δεν πέρασαν γι’ αυτό κι εγώ σου προτείνω βερμούδα. Όσο ακόμα η θερμοκρασία επιτρέπει τις βερμούδες γιατί όχι;

3Costas

Εγώ επελεξα jeans με σκίσιμο στο γόνατο, τα αγαπημένα μου αθλητικά κι ένα t-shirt από πάνω με διχρωμία και logo στην μέση.

Εμείς σου ευχόμαστε μια νέα, δημιουργική χρονιά και μην ξεχάσεις να την απολαύσεις!  

Δες επίσης: Δες ποιο χρώμα θα φορεθεί πολύ από τους άντρες φέτος!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.