Εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του οίκου Alexander McQueen τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Φέτος το φθινόπωρο τα crafted ή αλλιώς embroidered jeans αποτελούν μια από τις πιο hot denim τάσεις.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζεις τι είναι το embroidered: στο χώρος της μόδας χρησιμοποιούμε τον όρο embroidered όταν θέλουμε επισημάνουμε ότι ένα ρούχο, στη συγκεκριμένη περίπτωση το jean, έχει κεντημένα σχέδια επάνω.

Αυτή τη σεζόν πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ένα embroidered jean στην ντουλάπα σου! Γι’ αυτό δες αυτά που σου προτείνω!

Πάμε να τα δούμε:

1Embroidered jeans σε nude αποχρώσεις

Mπορείς να το βρεις εδώ!

2Embroidered jeans σε μπλε αποχρώσεις 

Μπορείς να το βρεις εδώ!

3Embroidered jeans σε πιο neutral χρώματα 

Μπορείς να το βρεις εδώ!

4Embroidered jeans σε έντονα χρώματα  

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Μπορείς να το συνδιάσεις άψογα,
με το bomber jacket σου και τα sneakers σου! 

 

Δες επίσης: Embroidered: Φόρεσε το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού για να εντυπωσιάσεις!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.