Είναι ό,τι πιο hot ?αυτή την περίοδο του χρόνου και δεν είναι άλλα από τα super stylish co-ord sets. Τα co-ord sets, είναι τα συνδυασμένα σύνολα (φούστα, παντελόνι ή shorts με μπλούζα ή crop top) με το ίδιο χρώμα ή print και συνήθως, εάν ψωνίζεις online, πωλούνται μαζί.

Δεν υπάρχει ευκολότερο outfit για εσένα που δυσκολεύεσαι πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου κάθε φορά! Προσωπικά με ενθουσιάζει η ομοιομορφία στο πάνω και στο κάτω κομμάτι και θεωρώ ότι είναι άκρως εντυπωσιακό. Και το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις ένα τέτοιο trend!

Έτσι λοιπόν κι εγώ, στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Βαρκελώνη, όπου οι θερμοκρασίες ήταν στα ύψη, δεν θα μπορούσα να μην βάλω το αγαπημένο μου denim co-ord set. Το συνδύασα με λευκά sneakers, headband στα μαλλιά, και καφέ cross body τσάντα με κρόσια!

Have a look at my outfit: 

Get the look: 

Denim top

Denim shorts

Άσπρα sneakers

Headband

Τσάντα

Quote της εβδομάδας:

“Nothing can dim the light that shines from within!”?

Είμαι η Μελίνα και είμαι φοιτήτρια Νομικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επιλέγηκα από την ομάδα του StudentLife για το Ιnternship στο StudentLife Trends. Το γεγονός ότι το επάγγελμα του δικηγόρου προστάζει μαύρους και άσπρους χρωματισμούς, δεν στερεί από τον τελευταίο, το δικαίωμα,στην προσωπική του ζωή, να βάζει χρώμα. Έτσι λοιπόν, παρά το γεγονός ότι η "ασπρόμαυρη" σπουδή μου (την οποία λατρεύω) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την μόδα, θεώρησα ότι η θέση του αρθρογράφου στο νούμερο ένα φοιτητικό portal της Κύπρου θα ήταν μία υπέροχη "χρωματιστή" εμπειρία για μένα! Δηλώνω #shopaholic και #fashionlover!