Αν σου έλεγα ότι υπάρχει κάποιο θαυματουργό tip που θα σε κάνει να φόρας τα τακούνια σου και να νιώθεις ότι φοράς τα superstar adidas σου, τότε θα σε κορόιδευα. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο trick.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά tips που θα κάνουν τα ποδαράκια σου να υποφέρουν λιγότερο καθώς φοράς τα υπέροχα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου.

Πάμε να δούμε ποια είναι: 

1Πότε να πας για ψώνια; 

Αν είσαι έτοιμη να επενδύσεις σε ακόμη ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, φρόντισε να πας για ψώνια το απόγευμα όταν τα πόδια σου θα είναι λίγο πιο κουρασμένα.

2Φόρεσε τα στο σπίτι

Αν τα παπούτσια σου είναι καινούρια, φόρεσε τα για μερικές ώρες μέσα στο σπίτι έτσι ώστε να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σου.

3Αν σε πιέζει τότε..  

Βάλε λίγη βαζελίνη εκεί που νιώθεις ότι σε πιέζει πολύ το παπούτσι.

4Τρίψε τις σόλες για να μην γλιστράς

Το περπάτημα με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι λιγάκι δύσκολο– ιδιαίτερα όταν είναι καινούρια.

Για να είσαι σίγουρη λοιπόν ότι δεν πρόκειται να έχεις κανένα ατύχημα τρίψε τις σόλες των παπουτσιών με λίγο γυαλόχαρτο, κι έτσι δε θα γλιστράς τόσο εύκολα μιας και η επιφάνεια της σόλας θα γίνει πιο τραχιά.

Δοκίμασε αυτά τα tips,
και να είσαι σίγουρη ότι το περπάτημα με τα τακούνια θα είναι ευκολότερο!

 

Αγαπάς κι εσύ τη μόδα; Θες να μοιραστείς τα fashionable outfits σου ή τις στυλιστικές συμβουλές σου; Μάθε πώς να κάνεις αίτηση στο Internship StudentLife Trends!

fashion bloggers

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.