Τα flat caps είναι ένα αξεσουάρ το οποίο λίγοι άντρες τολμούν να φορέσουν. Πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends στα αξεσουάρ το οποίο αναβαθμίζει το στυλ σου και το look σου!

Εμείς σήμερα σου δείχνουμε πώς να αναβαθμίσεις το στυλ σου φορώντας flat cap!

Δες εδώ:

1Costas

Επέλεξα ένα flat cap σε γκρι χρώμα όπου μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα. Το συνδύασα με denim on denim outfit και λευκό top από μέσα. Αντί για λευκό top θα μπορούσα να βάλω λευκό πουκάμισο και να κάνω λίγο πιο βραδινό το outfit, για ένα χαλαρό ποτό.

Get the look:

Flat cap

Jean

Denim jacket

Top

2Chrisis

Εγώ έμεινα σταθερός στο αγαπημένο μου χρώμα (?), το μαύρο. Το flat cap δίνει από μόνο του ένα χαρακτήρα, έτσι επέλεξα να το συνδυάσω με ένα total black outfit και κόκκινο checked shirt απλά για να δεις πώς αλλάζει όλο το outfit σου.

Get the look:

Flat cap

Shirt (παρόμοιο)

Top

Trouser

 

3Constantinos

Εγώ συνδυασα το flat cap μου σε μπλε χρώμα με το mao denim πουκάμισό μου. Το mao πουκάμισο είναι αυτό που δεν έχει γιακά και ως συνήθως τέτοιου είδους πουκάμισα είναι ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι τα οποία ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του.

Get the look:

Flat cap

Shirt

Trouser

 

Εσύ ποιο τρόπο θα επέλεγες να φορέσεις το flat cap σου;

 


Διάβασε επίσης: 3 fashionable outfits ιδανικά για τις μέρες που ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.