Έχεις προσέξει ποτέ ότι κάποια σκυλιά  βγαίνουν ξανά και ξανά στα news feeds σου στο Instagram; Είναι γιατί αυτά τα χαριτωμένα τετράποδα είναι τα διασημότερα στα social media κι έχουν πια το δικό τους κοινό!

Οι φωτογραφίες με τα πιο κάτω σκυλιά μαζεύουν χιλιάδες likes, και πώς να μην κάνεις like άλλωστε; Αφού είναι τα πιο γλυκά posts που ξεχειλίζουν από αγάπη!

Δεν είναι όμως τυχαίο που τα πιο κάτω σκυλιά είναι τα διασημότερα στο Instagram μιας και οι «μαμάδες» τους είναι από τις μεγαλύτερες influencers στον πλανήτη!

Δες πιο κάτω:

1Chiara Ferragni

Instagram: @chiaraferragni

Η Matilda είναι το κατοικίδιο της Blonde Salad τα τελευταία 9 χρόνια. Της έχει τρομερή αδυναμία, αλλά επειδή λείπει πολύ συχνά πια, την προσέχει η αδερφή της Chiara, η Valentina που μένει μόνιμα στο Μιλάνο!

2Kendall Jenner

Instagram: @kendalljenner

Το top model Kendall Jenner μας σύστησε για πρώτη φορά φέτος τον σκύλο της μέσα από το Instagram account της. Συγκεκριμένα κάτω από αυτή την φωτογραφία έγραφε “cute but she’ll rip your face off”!

3Negin Mirsalehi

Instagram: @neginmirsalehi

Ο Mosey είναι ο σκύλος της διάσημη blogger Negin Mirsalehi και είναι τόσο χαριτωμένος που μοιάζει με teddy bear! Μάλιστα έχει το δικό του λογαριασμό στο Instagram με περισσότερο από 66 χιλιάδες followers!

4Sazan

Instagram: @sazan

Η Sweety είναι το πρώτο “παιδί” της blogger Sazan και είναι τόσο γλυκιά όσο και το όνομα της! Μπορείς να βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Sweety στο Instagram  account της Sazan ή στον οικογενειακό τους profile!

5Kenza Zouiten

Instagram: @kenzas

Η Kenza, η Σουηδή blogger έχει απίστευτη αδυναμία στο κατοικίδιο της. Δυστυχώς, ο Μani ο σκύλος της, αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να του αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί!

6Gabrielle Caunesil

Instagram: @gabriellecaunesil

Το μοντέλο απέκτησε το σκύλο της αφού παντρέυτηκε τον αγαπημένο της, κάνοντας το πρώτο βήμα να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια! Η Gabrielle δείχνει συχνά μέσα από τα posts, αλλά και τα stories της πόσο λατρεύει το κατοικίδιο της!

Εσύ ποιος σκύλος πιστεύεις
πως είναι ο πιο διάσημος στο Instagram;