Το military style είναι ένα ιδιόμορφο στυλ. Από τη μια δεν το βρίσκεις κάθε σεζόν στα επικρατέστερα trends και από την άλλη δύσκολα θα το χαρακτηρίσεις out of fashion.

Σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου κάτι που είναι τύπου military αφού είναι διαχρονικό και θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμα στην καθημερινή μας ντουλάπα. Δεν είναι απαραίτητα να έχεις κάτι με στρατιωτικό pattern. Yπάρχουν πολλά ρούχα που δεν έχουν το συγκεκριμένο pattern και όμως είναι τύπου military.

Εμείς σου δείχνουμε 3 outfits με military style, για να πάρεις μερικές ιδεές και να δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου look!

Δες τα εδώ: 

1Chrisis

Το military style είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Μου αρέσει πολύ γιατί δίνει ένα δυναμισμό στο outfit μου.

Get the look:

Shirt

Παντελόνι

Top

Adidas tubular

2Costas

Εγώ επέλεξα να δημιουργήσω outfit με το μαύρο military jacket μου και το χακί παντελόνι μου γιατί μου αρέσει που δίνει ένα πιο αυστηρό ύφος στο outfit μου.

Get the look:

Jacket

Top

Παντελόνι

Παπούτσι

3Constantinos

Εγώ επέλεξα να δημιουργήσω ένα πιο sport outfit συνδυάζοντάς το military t-shirt μου με τα κόκκινα sneakers μου και τα jeans μου.

Get the look:

Τοp

Jeans

Παπούτσια

Εσύ πώς θα εντάξεις το military στοιχείο στο outfit σου;

 


Διάβασε επίσης: T-shirts με logo – Δες πώς να συνδυάσεις το διαχρονικό αυτό trend!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.