Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, πριν περίπου ένα μήνα ολοκληρώθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός μας για makeover. Η Μαρία Λουκά ήταν η υπερτυχερή που κέρδισε μοναδικά δώρα όπως:

  • ρούχα αξίας €100 από την boutique Spotted in Style
  • κόψιμο και χτένισμα στα μαλλιά από το Hairspray
  • κοσμήματα αξίας €30 από Handmade by Irw Christodoulou
  • βάψιμο από την make-up artist μας Γιούλα
  • gift voucher €50 για παπούτσια
  • styling tips από εμένα και την Παναγιώτα

Δες το πιο πάνω βίντεο με την ανανέωση της Μαρίας:

Αρχικά πήγαμε στο κομμωτήριο Hairspray! Εκεί μας υποδέχτηκαν με πολλή χαρά, όπως πάντα άλλωστε. Η Μαρία ενθουσιάστηκε με το περιβάλλον εκεί του κομμωτηρίου και εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή τον Μιχάλη Ηλιάδη (leader της ομάδας του Hairspray) ο οποίος της πρότεινε να κοπεί καρέ το μαλλί και σε ίσια γραμμή. Στη συνέχεια η Ελένη φρόντισε για το hairstyle της Μαρίας και έκανε ελαφρύ wavy στα μαλλιά και της πήγαινε πάρα πολύ!

Στη συνέχεια πήγαμε στην boutique Spotted in Style, για να διαλέξουμε μαζί με την Μαρία ρούχα! Οι επιλογές μας ήταν αρκετές, παρόλα αυτά νομίζω επιλέξαμε ρούχα που ταίριαξαν απόλυτα στο στυλ και στο σωματότυπο της νικήτριας μας! Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η ιδιοκτήτρια της boutique Νικολέτα!

Εκεί η Γιούλα ανέλαβε το μακιγιάζ της νικήτριας. Κινήθηκε σε πιο φυσικούς τόνους στα μάτια και έβαλε έντονο κόκκινο lipstick για να φωτιστεί το μακιγιάζ! Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό!

Το αποτέλεσμα και η εμπειρία για ακόμα μια φορά ήταν μοναδική! Η Μαρία έφυγε κατενθουσιασμένη το ίδιο κι εμείς!

Δες πιο πάνω το βίντεο του διαγωνισμού!

Stay tuned για το επόμενο makeover που ετοιμάζουμε! 

 


Μπες τώρα στον διαγωνισμό του StudentLife Trends και διεκδίκησε 2 ξύλινα ρολόγια Di Legno!