Είναι ένα από τα πιο απλά και στυλάτα outfits! Ένα λεπτό ζιβάγκο και blazer από πάνω και είσαι πανέτοιμη! Είναι η ευκολότερη επιλογή για να το φοράς κάθε πρωί και να είσαι κομψή!

Ο λόγος που δε θα βαρεθείς ποτέ αυτό τον συνδυασμό είναι επειδή μπορείς να κάνεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς κάθε μέρα, αλλάζοντας το χρώμα του ζιβάγκο, το χρώμα του blazer αλλά και το τι θα βάλεις από κάτω.

Μπορείς να πετύχεις ένα πολύ chic συνδυασμό, φορώντας την midi pleated φούστα σου. Από την άλλη αν θέλεις να βγεις έξω μπορείς να φορέσεις ένα ψηλόμεσο τζιν ή ένα παντελόνι στο ίδιο pattern με το blazer.

Δες πιο κάτω διάφορα outfits:

Τι λες; Εσύ πώς θα κάνεις αυτό τον συνδυασμό;

Δες επίσης: 10+1 office looks για να ξέρεις τι να φοράς κάθε μέρα στη δουλειά!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!