Πολλοί από εμάς αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, μας προβληματίζει τι θα φορέσουμε. Συγκεκριμένα σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε το βράδυ της Ανάστασης.

Γι’ αυτό κι εμείς σου ετοιμάσαμε ένα post στο οποίο σου προτείνουμε 3 outfits για να εμπνευστείς μέσα από αυτά ή να δημιουργήσεις παρόμοια looks!

Δες τι να φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης:

1Costas

Μπορείς να φορέσεις το λευκό σου παντελόνι συνδυασμένο με το γαλάζιο πουκάμισο και από πάνω το blazer σου σε μαυρό – άσπρο μοτίβο όπως έκανα και εγώ. Το λευκό παντελόνι φωτίζει το outfit σου και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητος.

Get the look:

Shirt

Trousers

Blazer

2Chrisis

Εγώ επέλεξα να βάλω μέσα από το βυσσινί blazer μου με ένα λευκό top. Είναι ένα πιο χαλαρό ντύσιμο σε σχέση με αυτό του Κώστα, αλλά πάλι μπορείς να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις.

Get the look:

Blazer (παρόμοιο)

Τop

Τrousers

3Constantinos

Εγώ από την άλλη επέλεξα ένα λευκό πουκάμισο με floral pattern, μιας και το floral στα αντρικά πουκάμισα είναι για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στα trends! Το συνδύασα με τα jeans μου και το χρωματιστό πουλόβερ μου στους ώμους.

Get the look:

Shirt

Jeans

Πουλόβερ (παρόμοιο)

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλό Πάσχα γεμάτο υγεία, αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας και πολλά αληθινά χαμόγελα.


Διάβασε επίσης: Military Look – Ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.