Κάποιες πήγατε για διακοπές, κάποιες πάλι όχι! Για όσες θα πάνε σύντομα διακοπές, να ξέρετε αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη!

Και ο λόγος είναι ότι μπορείτε να βρίσκετε σαν αφορμή ότι δεν έχετε ρούχα κι έτσι αγοράζετε άφοβα χωρίς να σας κυνηγάνε οι τύψεις μετά ότι ξοδέψατε όλο σας τον μισθό ψωνίζοντας!

Αυτό που μου αρέσει να κάνω κάθε καλοκαίρι, είναι να βρίσκω μικρά-μικρά πραγματάκια και αξεσουάρ για να αγοράζω, τα οποία βέβαια θα είναι απαραίτητα για τις διακοπές μου!

Το τελευταίο “shopping κόλλημα” που έπαθα είναι με τις πετσέτες παραλίας. Δεν είναι ότι αγοράζω 10 κάθε καλοκαίρι, αλλά 1 καινούρια πετσέτα παραλίας κάθε καλοκαίρι χρειάζεται.

Κάποιες από εσάς θα τη θεωρήσετε ως μη απαραίτητη και ασήμαντη αγορά, αλλά ένα θα σας πω: Σε ένα σπίτι που μένουν πολλοί, δύσκολα βρίσκεις διαθέσιμη πετσέτα για τη θάλασσα ειδικά τις Κυριακές :p!

Πάμε να δούμε τις πιο stylish πετσέτες της αγοράς: 

1Beach squad towel

Μπορείς να τη βρεις εδώ!

2Τhe tulum towel 

Μπορείς να τη βρεις εδώ!

3Sunshine palm tree towel

Mπορείς να τη βρεις εδώ!

4Mosaic print towel


Μπορείς να το βρεις εδώ!

5Flamingo beach towel

Mπορείς να τη βρεις εδώ!

6Colorful towels

Μπορείς να τους βρεις εδώ!

7Palm tree towel

Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Εννοείται ότι δε θα αγοράσετε ακριβές πετσέτες!
Ψάξτε με την ίδια περιγραφή που σας έδωσα σε διάφορες ιστοσελίδες όπως: το ebay, το amazon και το alibaba και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε σχεδόν τις ίδιες πετσέτες σε πολύ πιο προσιτές τιμές!

 

Δείτε επίσης: Shopping guide: Τα πιο στυλάτα ψάθινα καπέλα!