Θα τα δεις σίγουρα στο Instagram αν είσαι Instaholic ή ακόμα και σε σελίδες που ασχολούνται με fashion. Είναι τα trainers που κυκλοφορούν πολύ αυτή την εβδομάδα.

1New Balance 801 Vazee

Αρχικά, είναι ένα παπούτσι σχεδιασμένο από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Η εταιρία αυτή είναι up to date με τον σχεδιασμό του παπουτσιού μιας και χρησιμοποιούν τη μοντέρνα σόλα Vazee.

Τη συγκεκριμένη σειρά την εμπνέονται από την Ιαπωνική κουλτούρα του δρόμου και μπορείς να τη βρεις σε 3 χρωματισμούς.

2Fred Perry Umpire

Κλασικό στυλ της μάρκας το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το ποδόσφαιρο. Το λευκό δερμάτινο πάνω μέρος τους συνδυάζεται με το πράσινες λεπτομέρειες και την υπογραφή branding σε χρυσό χρώμα.

3Tricks Colour Pop At Dune

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι τα ουδέτερα χρώματα είναι μεγάλο trend της περιόδου. Αυτά όμως τα παπούτσια βγαίνουν σε δύο τολμηρές αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε και ένα είναι το σίγουρο: ήρθαν για να ταράξουν τα νερά!

4Valentino Two-Tone Low-Top

Η πιο πρόσφατη έκδοση του οίκου Valentino με τα δερμάτινα παπούτσια στα οποία έχει βάλει ένα κλασικό σχεδιασμό: τα κορδόνια έχουν φύγει, που τα καθιστά εύκολο να φορεθούν στην καθημερινότητα σας με στυλ σε περισσότερους από έναν τρόπους.

Εσύ ποια θα διάλεγες γι’ αυτή την εβδομάδα;

 

Δες επίσης: Δείξε μου τα SNEAKERS σου, να σου πω ποιος είσαι!

Ονομάζομαι Πάρης Καψάλης. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Παν. Πατρών! Η αγάπη μου για την μόδα δεν με αφήνει καθόλου να ησυχάσω και έτσι μου αρέσει να γράφω, να ψάχνω, να παρακολουθώ ό,τι σχετίζεται με αυτό τον τομέα.