Ένα απλό στοιχείο των ρούχων μας καταφέρνει και έχει πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό το στοιχείο δεν είναι άλλο από τα κουμπιά, τα οποία φέτος διακοσμούν όλα τα ρούχα μας σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Μπορεί να είναι απλό το outfit, παρ’ όλα αυτά, τα κουμπιά καταφέρνουν και το μετατρέπουν σε κάτι πολύ κομψό και ταυτόχρονα summerish. Δίνουν μια πιο αέρινη αίσθηση στο look σου που ταιριάζει απόλυτα με το mood του καλοκαιριού.

Αυτό είναι το trend που θα φορέσουν όλα τα it girls φέτος το καλοκαίρι, μαζί τους κι εσύ! Άλλωστε κάτι θα ξέρουν οι fashion bloggers που το έχουν  ήδη υιοθετήσει.

Πάρε μια έμπνευση:

instagram: songofstyle
instagram: janicejoostemaa
instagram: helenowen
Instagram: josephineskriver
Instagram: maria_bernad
Instagram: alicecatherine

Και αφού σου έδωσα αρκετή έμπνευση, τώρα σου προτείνω μερικά κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις για να αποκτήσεις το νέο trend.


Δες τα εδώ:

Βρες το εδώ!

Βρες το εδώ!

Βρες το εδώ!

Βρες το εδώ!

Λοιπόν εσύ ποιο κομμάτι θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου; 

Δες επίσης: Τα διακοσμητικά κουμπιά είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις!

Δύσκολη αποστολή να περιγράψεις τον εαυτό σου. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι λατρεύω τον κόσμο της μόδας, έχω αδυναμία στην οικογένειά μου και ό,τι και να γίνει δε χάνω ποτέ την αισιοδοξία μου και την θετική μου ενέργεια. Στον ελεύθερο μου χρόνο όταν θέλω να χαλαρώσω ζωγραφίζω και ακούω μουσική ή κάνω βόλτες βγάζοντας διάφορες φωτογραφίες. Λατρεύω να διαβάζω περιοδικά σχετικά με fashion, beauty και tips για μαλλιά. Μου αρέσει να παρακολουθώ διάφορες fashion bloggers έτσι ώστε να ενημερώνομαι για όλα τα νέα fashion trends και να τα εφαρμόζω όσο μπορώ. Η ομορφιά και η μόδα είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Είμαι ευαίσθητη και ρομαντική και πιστεύω ότι η ζωή είναι ένα παραμύθι και γι’ αυτό τα μεγάλα όνειρα που όλοι κάνουμε θα πραγματοποιηθούν. Δικό μου όνειρο: μια δική μου boutique και ένα δικό μου fashion blog!