Στα τελευταία μου άρθρα με έπιασε μια μανία για αντικείμενα που μπορείς να σχεδιάσεις η ίδια, με βάση το δικό σου μοναδικό στυλ και γούστο! Πρώτα μαγιό, ύστερα αθλητικά, και τώρα… καπέλα!

Τα καπέλα είναι από τα accessories που, θέλοντας και μη, προσδίδουν μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ σου είτε είναι βαρυχειμωνιά, είτε ο ήλιος καίει.

Γιατί να μην επιλέξεις ένα καπέλο όπως ακριβώς το φαντάζεσαι;

 

Επιλέγεις λοιπόν εσύ το μέγεθος του καπέλου και το σχέδιο που επιθυμείς και η fashion artist Λουΐζα Ορφανού το δημιουργεί!

Για να γίνει αυτό υπάρχουν δύο τρόποι, είτε να συμπληρώσεις μια φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα της, είτε να στείλεις την εικόνα με τη ζωγραφιά που επιθυμείς.

Ωστόσο, εκτός από τα custom made καπέλα, η Λουΐζα Ορφανού ανανεώνει κάθε season τις συλλογές της με καταπληκτικά σχέδια και χρώματα, δίνοντας σου αρκετές επιλογές!

Για όλα τα νέα σχέδια και για να εμπνευστείς για το δικό σου καπέλο ακολούθησε τη Λουΐζα Ορφανού στο Facebook και στο Instagram!

Βρες τα καπέλα της Λουΐζας Ορφανού εδώ:

Κατάστημα: Οδός Χρυσάνθου Μυλωνά 5, Λεμεσός, τηλ.: 77 00 00 25
Ιστοσελίδα: www.louisaorphanou.com

 


Διάβασε επίσης: Σχεδίασε τα Adidas αθλητικά σου όπως τα φαντάζεσαι!

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Δημοτικής, στο πρώτο άκουσμα δεν υφίσταται κάποια σχέση ανάμεσα στο αντικείμενο μου και τη «μόδα». Όμως… πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη φαντασία, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στα χρώματα, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου. Φαντασία, Χρώματα και Μοναδικότητα λοιπόν, αυτά είναι για μένα στοιχεία που δημιουργούν το προσωπικό στυλ του καθενός μας - αυτό που εκφράζει το είναι μας, αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα και άνετα στο δικό μας σώμα, αυτό που κατά έναν τρόπο αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μας. Γιατί εν τέλει το καλύτερο outfit είναι η αυτοπεποίθηση!