Κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος τα αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους! Φυσικά κάθε χρόνο νέα trends μας εντυπωσιάζουν, και μας ξαφνιάζουν ευχάριστα όταν έχουν μια πρακτική αξία όπως το trend που επικρατεί φέτος!

Δεν είναι άλλο από το διακοσμημένα shades straps που μπορείς να κρεμάσεις τα γυαλιά ηλίου σου. Μιας και πλέον έχει πάει σε ένα νέο next level και οι fashionistas το προτιμούν από το απλό και συνηθισμένο σχοινάκι!

Έντονα χρώματα, μεταλλικά ή ακόμη και πέρλες είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να βρεις τα straps για τα γυαλιά ηλίου σου. Ένα αξεσουάρ που θα αλλάξει κάθε casual σύνολο σου σε ένα άκρως παιχνιδιάρικο summerish look!

Δες πιο κάτω και πάρε ιδέες:

ebay.com
cocobonito.com
i.pinimg.com
cocobonito.com
ashleybrookedesigns.com
sintillia.com
cocobonito.com

sintillia.com

Εσύ θα δοκιμάσεις αυτό το trendy αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις;

Δες επίσης: 5+1 must-have αξεσουάρ που θα απογειώσουν το look σου στην παραλία!

Ονομάζομαι Παντελίτσα και τελείωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Κλασικές Σπουδές και Φιλοσοφία. Φιλόλογος, αλλά και με ενδιαφέροντα: τη φωτογραφία, τη γυμναστική, το modeling, και τώρα τη συγγραφή άρθρων. Έζησα επίσης τη μοναδική εμπειρία του Erasmus Internship. Δούλευα για ένα εξάμηνο στα Κανάρια νησία στην Τενερίφη, το 2017-2018. Μόδα είναι ο τρόπος έκφρασης της κοινωνίας και η αντανάκλαση των κοινωνικών φαινομένων. Για εμένα είναι τρόπος ζωής. Είναι μια μορφή τέχνης που καθρεφτίζει τον χαρακτήρα μας. Μια εικόνα που αναδεικνύει ό,τι κρύβεται στις σκέψεις μας. Η μόδα βρίσκεται παντού γύρω μας.