Η άνοιξη είναι η εποχή που όλοι αγαπάμε, και αυτό γιατί αλλάζει ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία και επειδή πλησιάζει σιγά-σιγά το καλοκαίρι! Είναι η εποχή που το ροζ, το γαλάζιο και το άσπρο χρώμα έχουν την τιμητική τους!

Αυτά τα χρώματα είναι σταθερές αξίες κάθε άνοιξη, αυτό που αλλάζει είναι οι τάσεις, τα μοτίβα και τα υφάσματα!

 Τα trends που θα κυριαρχήσουν αυτή την άνοιξη είναι:

1Floral

Τα λουλούδια είναι τάση και αυτήν την άνοιξη, δίνουν μια θηλυκότητα στην εμφάνιση μας και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Αυτήν την φόρα τα βλέπουμε σε διαφορετικούς χρωματισμούς, μεγέθη και δίνουν την εντύπωση ότι είναι πιο τρισδιάστατα.

2Ruffles

Τα ruffles ήταν είναι και θα παραμείνει τάση και για τη φετινή άνοιξη. Τα ρούχα με ruffles έρχονται να δώσουν μια πιο παιχνιδιάρικη και διάθεση στην εμφάνισή μας.

3Κορδέλα στα ρούχα

Η κορδέλα στα ρούχα, να ξέρεις ότι δίνει πάντα μια ρομαντική διάθεση στο look σου και το κάνει πιο chic! Και όπως είπαμε και σε πρόσφατο post, η κορδέλα είναι πλέον must-have αξεσουάρ για τα μαλλιά!

Eσύ θα ακολουθήσεις τα trends της φετινής άνοιξης; 

 


Διαβάστε επίσης: Επέλεξε μεταλλικά αξεσουάρ στα μαλλιά αυτή την άνοιξη!

Είμαι αποφοίτη από τον κλάδο σχεδίου μόδα! Στα τρία χρόνια των σπουδών μου είχα την ευκαιρία να λάβω μερός σε διάφορα Fashion Shows με δίκες μου συλλογές επίσης σε διαγωνισμόυς και διάφορες εκδηλώσεις.