Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και η μόδα την ακολουθεί, γι’ αυτό και τα smartwatches έγιναν πιο stylish από ποτέ! Ένα smartwatch έχει τόσες χρήσεις, όσες δεν φαντάζεσαι!

Όπως για παράδειγμα να παρακολουθήσει και να μετρήσει διάφορα δεδομένα: το περπάτημα, το τρέξιμο, πόση ώρα κοιμάσαι, τις θερμίδες που καταναλώνεις κ.λπ. Ωστόσο, μπορείς ακόμα και να κατεβάσεις πάνω σε αυτό διάφορα χρήσιμα applications για την καθημερινότητα σου.

Μπορει ταυτόχρονα να γίνει και mini smartphone, αφού υπάρχει εισδοχή για κάρτα sim (κοίτα να δεις ?). Επειδή όμως στυλ και τεχνολογία μπορούν να πάνε μαζί, σου παρουσιάζω 5 smartwatches τα οποία δεν είναι μόνο «έξυπνα», αλλά και αισθητικά πανέμορφα!

Δες τα εδώ:

 

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι ένα ρολόι χειρός μπορεί να σου οργανώσει ολόκληρη τη ζωή σου; Ούτε και εγώ!

 


Διάβασε επίσης: Δες τα 3 πιο fashionable αξεσουάρ της εποχής και πού να τα βρεις!

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Δημοτικής, στο πρώτο άκουσμα δεν υφίσταται κάποια σχέση ανάμεσα στο αντικείμενο μου και τη «μόδα». Όμως… πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη φαντασία, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στα χρώματα, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου. Φαντασία, Χρώματα και Μοναδικότητα λοιπόν, αυτά είναι για μένα στοιχεία που δημιουργούν το προσωπικό στυλ του καθενός μας - αυτό που εκφράζει το είναι μας, αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα και άνετα στο δικό μας σώμα, αυτό που κατά έναν τρόπο αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μας. Γιατί εν τέλει το καλύτερο outfit είναι η αυτοπεποίθηση!