fbpx

Τα sunglasses που θα ολοκληρώνουν τα outfits σου, effortlessly!

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε αυτό: Είναι Ιούνιος. Είστε στην παραλία ή σε ένα luxe rooftop στις Μαλδίβες – ή όπου εσείς θα θέλατε να είστε αυτή την στιγμή – Call it a day off.  Ο πάγος λιώνει στο ποτό σας και φυσικά υπάρχει μουσική στο παρασκήνιο… Τα καταφέρατε. Its Summer 2021. Όπου και αν βρίσκεστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι φοράτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Είναι λοιπόν γεγονός πως τους καλοκαιρινούς μήνες, οι μόνες περιπτώσεις που τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απαραίτητα είναι κυριολεκτικά μόνο όταν κοιμόμαστε και όταν ο ήλιος έχει δύσει για τα καλά. Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν στοιχειώδες μέρος σε ένα ολοκληρωμένο outfitκαι είναι αναμφισβήτητα το στοιχείο που μπορεί να αλλάξει το mood ολόκληρης της εμφάνισής σας. Σκεφτείτε το: Εάν έχετε καταλήξει στο τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που αποτελεί statement, αλλά ταυτόχρονα ταιριάζει με όλα, τότε θα ολοκληρώνει πάντα τα look σας – είτε είστε ντυμένοι επίσημα, πρόχειρα, με ή χωρίς make-up.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε μερικά από τα designs στα οποία πραγματικά αξίζει να επενδύεστε σήμερα, με τις φετινές τάσεις να εστιάζουν στην ισορροπία της καινοτομίας, statement-making σκελετούς και  διαχρονικά σχέδια.

Τα πιο «trend-proof» σχέδια που υπάρχουν στην αγορά σήμερα:

Τα μεταλλικά cool sunglasses will never go out of style.

Το ημιδιαφανές χρωματιστό frame μπορεί να προσθέσει ένα μοντέρνο touch στο outfit σας, instantly.

Τα Cat-eye frame σε λευκό χρώμα αποτελεί ένα από τα πιο statement και διαχρονικά frames με ρετρό διάθεση – like ever.

Το Γαλλικό fashion house, Dior, είναι πάντα ηγέτης στα αξεσουάρ και φυσικά τα sunglasses. Ας αφήσουμε το γυαλί να μιλήσει από μόνο του:

Και ενώ τα μικρότερα frames είναι δημοφιλή τις τελευταίες σεζόν, η επιστροφή των oversized frames  εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’70, είναι γεγονός.

Fendi, bold and sleek.

Matrix style, mono lens που θα αναδείξουν τον καλά κρυμμένο εκκεντρικό εαυτό σας.

Όλα τα πιο πάνω γυαλιά είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Theofanides EyeWorld στο κατάστημα της Στασικράτους.


CONTACT

Λευκωσία: Stassikratous 18D, Nicosia, 1065, Cyprus Τηλ: 22677786.                  Λεμεσός: Athena court shop 5 ,Georgiou A & Americanas street, Potamos Yermasogia, Limassol, 4048, Cyprus Τηλ: 25311783                                                             Πρωταράς: Protaras street, shop 4D, Protaras, Cyprus  Τηλ: 23833424                          E-mail:eyeworld@cytanet.com.cy

About Theofanides EyeWorld

Σήμερα, η Theofanides EyeWorld, με τρία καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πρωταρά, εφαρμόζει το τρίπτυχο της επιτυχίας – εξειδίκευση-επαγγελματισμός-σεβασμός στον πελάτη και στο προσωπικό. Και ενώ η ιστορία της εταιρίας ξεκινάει από το 1932, η πολιτική της εταιρίας είναι να εξασφαλίσει στους πελάτες της πρόσβαση σε καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα της οπτομέτρησης με τα καινούργια σύγχρονα όργανα οφθαλμομέτρησης αλλά φυσικά και στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Σε ανταπόκριση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία, η εταιρεία προσφέρει πλέον και την υπηρεσία κατ’ οίκων παράδοσης των προϊόντων της, μέσω των εφαρμογών Foody και Fetch και Delivery man.

Meet the team

Ο CEO της εταιρίας τα τελευταία 20 χρόνια, Παναγιώτης Θεοφανίδης, είναι οπτομέτρης που  ειδικεύεται στις εξετάσεις και το eye-wear styling. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι το ευχαριστώ και η εκτίμηση που λαμβάνει η εταιρεία από τους πελάτες της.

Η Χριστιάνα Αδάμου, είναι communication officer στην εταιρία από το 2015, και η μεγαλύτερη της ικανοποίηση είναι η επιτυχής ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών και η δημιουργία εξαιρετικών και μακροχρόνιων σχέσεων.


Website: http://eyeworld.com.cy

Instagram: theofanides_eyeworld

Facebook: https://www.facebook.com/TheofanidesEyeworld

Related Articles

Έχω παρατηρήσει επανειλημμένα στο IG feed μου, fashion influencers οι οποίες δεν ενσωματώνουν συχνά στα σύνολα τους κομμάτια από brands, και όμως το αποτέλεσμα τους δείχνει πάντα «ακριβό». Και πάντοτε προσπαθούσα