Μπορεί το καθημερινό σου outfit να μοιάζει τέλειο, αλλά πώς μπορείς να ξεχνάς τα αξεσουάρ τα οποία θα το κάνουν πιο εντυπωσιακό; Είναι η τελευταία και σημαντικότερη πινελιά που θα σε κάνει να νιώσεις stylish!

Τόσο στις καθημερινές όσο και στις βραδινές σου εξορμήσεις τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα, είτε αυτά είναι σκουλαρίκια, είτε ένα καπέλο, είτε γυαλιά ηλίου. Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για σκουλαρίκια και όχι γι’ αυτά που έχεις συνηθίσει να βλέπεις, αλλά για κάποια πιο παιχνιδιάρικα.

Δες εδώ ποιο είναι:

Instagram Caro Daur
Instagram maissonla

Τέρμα στα απλά καθημερινά στρογγυλά κρικάκια τα οποία φόρεσες και ξαναφόρεσες ολόκληρο τον χειμώνα! Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, η άνοιξη πρέπει να σε βρει με σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς σε διάφορα μεγέθη και σχέδια.

Πολλές από τις αγαπημένες μας fashion bloggers στο Instagram άρχισαν να τα φοράνε και τα έχουν συνδυάσει κατάλληλα με διάφορους τρόπους.

Photo Lisa.Aiken
Pinterest showpo
Instagram Charlotte Groeneveld

Εσύ θα ακολουθήσεις το καινούριο ανοιξιάτικο trend σκουλαρικιών;

Η αγάπη μου για το Marketing με οδήγησε στον καινούριο κόσμο του Digital Marketing. Λατρεύω τις προκλήσεις γι' αυτό και βρίσκομαι στο StudentLife Trends. Ταυτόχρονα, μου αρέσει να αναπτύσσω διάφορες πτυχές του εαυτού μου. Εδώ και μερικούς μήνες ανακαλύπτω τα όρια και τις δυνατότητές μου, ενώ αναπτύσσω τις γνώσεις μου στο τομέα του Digital Marketing.