Σε όλες τις γυναίκες αρέσει που κάθε καλοκαίρι αποκτούμε πιο ηλιοκαμένη επιδερμίδα και φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά από τον ήλιο! Φωτίζονται τα μάτια μας και το δέρμα μας γίνεται πιο λαμπερό.

Και εκτός αυτού τα highlights ή τα baby lights στα μαλλιά μας κάθε καλοκαίρι συμβαδίζουν με τα hair trends!

Εάν θέλεις να ξανθύνουν τα μαλλιά σου άμεσα και με φυσικό τρόπο, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο! Δε θα έχεις σίγουρα το αποτέλεσμα του κομμωτηρίου, αλλά σίγουρα θα καταλάβεις διαφορά στα μαλλιά σου!

Πιο κάτω σου έχουμε 5 προϊόντα που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου και θα κάνουν τα μαλλιά σου να έχουν σιταρένιο χρώμα!

Δες τα πιο κάτω:

1Λεμόνι

Είναι ο πιο δημοφιλής και ταυτόχρονα ο πιο επικίνδυνος τρόπος για να ανοίξεις φυσικά τα μαλλιά σου, αφού η οξύτητα του χυμού μπορεί να κάψει τα μαλλιά!

Γι’ αυτό, ο σωστός τρόπος να το κάνεις χωρίς να πάθουν κάτι τα μαλλιά σου είναι να ανακατέψεις χυμό λεμονιού με conditioner ή με coconut oil για να δώσεις ταυτόχρονα την ενυδάτωση που χρειάζονται τα μαλλιά σου!

2Χαμομήλι

Και ποιος δεν έχει στο σπίτι του τσάι χαμομήλι; Ζέστανε λίγο νερό, πρόσθεσε το χαμομήλι όπως θα έκανες το τσάι σου και άσε το να κρυώσει.

Όχι δεν θα φτιάξεις ice tea! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις το χαμομήλι στα μαλλιά σου και μετά να βγεις στον ήλιο για να στεγνώσουν και να ξανθύνουν τα μαλλιά σου!

3Μπύρα

freepik.com

Ναι καλά διάβασες, μπύρα! Αν δεν λυπάσαι να χύσεις την μπύρα στα μαλλιά σου για να ανοίξουν, τότε απλά κάνε το και θα με ευχαριστήσεις αργότερα!

Extra tip: Μην βάλεις μπύρα στην ρίζα των μαλλιών σου γιατί θα καεί το κεφάλι σου από τον ήλιο! Επίσης μετά την ηλιοθεραπεία ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου για να μην μυρίζεις σαν αλκοολικός! Cheers!

4Μέλι & κανέλα

billioncheers.com

Θα πετύχεις να κάνεις τα μαλλιά σου να έχουν φυσικές ανταύγειες, ενώ ταυτόχρονα θα μυρίζουν υπέροχα!

Ο συνδυασμός κανέλας και μελιού δημιουργούν δύο αποχρώσεις στα μαλλιά, στα σημεία που θα βάλεις το μείγμα.

Απλά ανακάτεψε 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για να παραμείνουν ενυδατωμένα τα μαλλιά!

5Μηλόξυδο

bigstockphoto.com

Μια δόση μηλόξυδου θα προσθέσει φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σου, ενώ θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μην έχουν κόμπους και να μη φριζάρουν!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανακατέψεις 1 κουταλιά μηλόξυδο με νερό. Αλλά προσοχή, αφού το νερό πρέπει να είναι η x6 η ποσότητα του μηλόξυδου για πιο σωστά αποτελέσματα! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις 3-4 φορές για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στα μαλλιά σου!

Εσύ ποιο τρόπο θα χρησιμοποιήσεις;