Τα ‘90s ήταν μια δεκαετία που συνεχίζει να μας επηρεάζει σε όλους τους τομείς όπως είναι η μόδα, το μακιγιάζ, αλλά και τα μαλλιά.

Στο σημερινό άρθρο θα σου παρουσιάσουμε 4 hair trends που κυριαρχούσαν τη δεκαετία του ’90 και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να είναι trendy και in fashion! 

Δες τα εδώ: 

Natural curls

Sarah Jessica Parker – Winnie Harlow

Let’s say “no more” για τις τεχνητές μπούκλες που δημιουργούνται με σίδερα. Το 2018 κυριαρχεί το natural και στα μαλλιά, και θα βλέπουμε μόνο φυσικές μπούκλες, όπως αυτές τις Carrie Bradshaw. Όσο πιο wild είναι οι μπούκλες τόσο το καλύτερο!

Flipside

Alicia Silverstone – Hailey Baldwin

Το 1995 θέλαμε όλοι να έχουμε τα ίδια μαλλιά με τον Cher Horowitz, τον αλησμόνητο κύριο χαρακτήρα της ταινίας “Clueless” που έπαιξε η Alicia Silverstone.

Με μία κίνηση τα μαλλιά της φαίνονταν υπέροχα! Προσπαθήσαμε αρκετές φορές να κάνουμε το ίδιο, χωρίς να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα. Ξύσε λίγο τα μαλλιά σου και βάλε αρκετή λακ για να μείνουν στην μεριά που τα θέλεις! 

The highest ponytail ever

Naomi Campbell – Chiara Ferragni

Η υψηλή αλογοουρά ήταν ανέκαθεν ένα κλασικό hairstyle που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Αναδεικνύει την ομορφιά της κάθε γυναίκας, μιας και φαίνονται πιο έντονα όλα τα χαρακτηριστικά της!

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μια τούφα από το κάτω μέρος της αλογοουράς και να το τυλίξεις γύρω από το κοτσιδάκι σου. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις το χτένισμά σου να φαίνεται πιο κομψό, όπως το έκανε και η Chiara Ferragni.

Double bun hairstyle

Emma Bunton – Millie Bobby Brow

Έλα πες την αλήθεια: η Emma Bunton ήταν το αγαπημένο σου Spice Girl! Ξεχώριζε με το double bun hairstyle της και πολλές ήταν αυτές που στη δεκαετία του ’90 δοκίμασαν αυτό το hairstyle.

Το συγκεκριμένο χτένισμα ήταν πολύ in fashion πέρσυ και συνεχίζει να είναι και φέτος. Περισσότερο θα δεις αυτό το hairstyle το καλοκαίρι που οι γυναίκες ψάχνουν έξυπνους τρόπους για να μαζέψουν τα μαλλιά τους.

Εσύ ποιο hair trend θα δοκιμάσεις πρώτα;

Δες επίσης: 5 hairstyles με braids που θα λατρέψεις για τον χειμώνα!

Είμαι μια έφηβη που την ενδιαφέρει πολύ ο χώρος της μόδας και ενημερώνετε καθημερνά που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα γράφοντας Fashion articles και παράλληλα σπουδάζει πληροφορική. Ελπίζοντας πως το μέλλον θα την βρει επιτυχημένη και στα δυο.