Κάθε φορά σκέφτεσαι πώς να κάνεις τα μαλλιά σου στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο, στα events, αλλά και στους γάμους που έχεις να πας!

Η λύση είναι να έχεις πάντα κάποια “go-to hairstyles”, τα οποία θα κάνεις όταν θέλεις να είσαι περιποιημένη, αλλά δε θέλεις να σπαταλήσεις περισσότερο από 10 λεπτά!

Τα πιο κάτω hairstyles που σου προτείνω είναι απίστευτα fashionable και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως!

Δες τα πιο κάτω:

1Slicked-back low bun

Είναι τόοοοσο κομψό το συγκεκριμένο hairstyle, και ταυτόχρονα τόσο εύκολο να το φτιάξεις! Βέβαια το πόσο επίσημο ή πόσο casual θέλεις να το κάνεις να φαίνεται, εξαρτάται από εσένα! Πάντως να θυμάσαι πως αυτό το hairstyle κάνει για όλες τις περιστάσεις!

2Half up half down

Πόσο girly και ταυτόχρονα chic είναι αυτό το hairstyle! Παίξε με ωραίες και έντονες σκιές στα μάτια και θα είσαι απίστευτα fashionable! Προτίμησε να είναι wavy τα μαλλιά σου για να είναι πιο “φυσικό” το αποτέλεσμα!

3High ponytail

Σίγουρα σου είπαν αρκετές φορές οι φίλες σου πόσο σε κολακεύει όταν δεν κρύβεις το πρόσωπό σου και φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά σου!

Γι’ αυτό αν έχεις κάνει wavy στα μαλλιά σου, την επόμενη μέρα φρόντισε να τα κάνεις μια ψηλή αλογοουρά! Αν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο playful το hairstyle, τότε αντί κανονικό λαστιχάκι, βάλε scrunchie!

4Messy bun

Το επιμελώς ατιμέλητο bun ήταν είναι και θα είναι πάντα ανμάμεσα στα hair trends! Βέβαια το ζητούμενο δεν είναι να πας κάπου όπως ξύπνησες.

Θα επιμεληθείς τα μαλλιά σου με τρόπο που θα φαίνονται ατιμέλητα! Άφησε λίγες τούφες δεξιά και αριστερά για να το κάνεις να φαίνεται πιο “natural”!

5Natural hair

Αυτή είναι η τάση που θα επικρατήσει όσο τίποτα άλλο φέτος! Άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και εφάρμοσε λαδάκι, ή κάποιο άλλο προϊόν για να μη φριζάρουν!

Αν είναι πολύ σγουρά στη ρίζα των μαλλιών, τότε ίσιωσε τα ελάχιστα με το σίδερο, ή με το πιστολάκι. Και ναι κάπως έτσι, με το συγκεκριμένο hairstyle θα είσαι ανάμεσα στα it girls για φέτος!

6Slicked-back low ponytail

Αν βλέπεις ότι τα μαλλιά σου άρχισαν να λαδώνουν λίγο στη ρίζα, αλλά βαριέσαι τη διαδικασία του να τα λούσεις, να τα στεγνώσεις, να τα ισιώσεις κλπ κλπ, τότε κάνει την χαμηλή αλογοουρά.

Είναι το κόλπο που ακολουθώ κάθε φορά που έχω να πάω κάπου, θέλω να είμαι περιποιημένη, και δε θέλω να ασχοληθώ περισσότερο από 5 λεπτά με τα μαλλιά μου!

Εσύ ποιο hairstyle θα κάνεις αύριο; 

Δες επίσης: 5+2 hairstyles για να εντυπωσιάσεις ως καλεσμένη σε γάμο!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!