Τι πιο ωραίο να εκμεταλλεύεσαι τα φυσικά σου μαλλιά και να κάνεις διάφορα looks, ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά. Αν έχεις σγουρά μαλλιά θα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές να τιθασεύσεις τις μπούκλες σου.

Όμως μην μπεις στην παγίδα να ισιώνεις τα μαλλιά σου συνεχώς, με αποτέλεσμα να τα καταστρέφεις. Να θυμάσαι ότι πολλές είναι οι γυναίκες που ζηλεύουν τον όγκο που έχουν τα μαλλιά σου και την μοναδική τους εμφάνιση.

Παίξε μαζί τους και θα έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι αν έχεις σγουρά μαλλιά μπορείς να κάνεις διάφορα hairstyles και να κλέψεις την παράσταση!

Δες 5 hairstyles για να αναδείξεις τις μπούκλες σου:

1Ψηλό και ατημέλητο bun

pinterest.com

Το ατημέλητο bun αναδεικνύει τις ατίθασες μπούκλες σου και κάνει το look σου casual chic.

Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά, αλλά χαλαρά και άφησελίγες τούφες μπροστά να πέφτουν σαν αφέλειες. Με αποτέλεσμα να έχεις ένα cool hair look μέσα σε λίγα λεπτά!

2Space buns

Instagram: @candiceblackburn_

Τα space buns είναι ό,τι πιο girly και fun look που υπάρχει. Κάνε 2 μικρά ψηλά buns και άφησε τα άλλα μισά μαλλιά σου κάτω.  Αυτό το hairstyle ταιριάζει στα μακριά, αλλά και στα κοντά μαλλιά.

Μην φοβηθείς να παίξεις με τα hair accessories. Μπορείς να βάλεις 2 κοτσιδάκια σε παστέλ χρώμα για περισσότερο styling.

3Curly half up

pinterest.com

Άλλο ένα girly look είναι το half-up hairstyle. Πιάσε με ένα κοτσιδάκι τα μισά σου μαλλιά πάνω και άσε τις υπόλοιπες μπούκλες κάτω.

Άσε 2-3 τούφες μπροστά και είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε περίσταση. Αυτό το hairstyle αναδεικνύει τα όμορφα σγουρά σου μαλλιά και είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.

4Sleek ponytail

Instagram: @imaanhammam

Για μια βραδινή έξοδο θες φυσικά ένα κομψό χτένισμα! Το sleek ponytail είναι ιδανικό για μια τέτοια περίσταση! Χτένισε τα μαλλιά σου μέχρι κάτω και στερέωσε τα με λακ.

Στη συνέχεια πιάσε τα μαλλιά σου με ένα κοτσιδακι αφήνοντας τα υπόλοιπα ανέμελα. Θα έχεις μια όμορφη αλογοουρά γεμάτη όγκο και θα είσαι έτοιμη να κλέψεις τις εντυπώσεις!

5Wrapped with a scarf

Instagram: @jaymejo_

Για τις bad hair days μεταμορφώσε τα μαλλιά σου, με ένα χρωματιστό printed silky scarf.

Πέρασε το μαντήλι γύρω από τα μαλλιά σου για να κρατηθούν ή απλά δέσε το στο κεφάλι σου και άφησε λίγες αφέλειες μπροστά. Δες εδώ ένα βοηθητικό σχετικό video για να το πετύχεις!

Εσύ πώς θα αναδείξεις τα σγουρά σου μαλλιά;

 

Δες επίσης: 3+1 εύκολα hairstyles για να μην έχεις ποτέ ξανά bad hair day!

Πάντα λάτρευα την Χημεία και για αυτό σπούδασα Χημικός Μηχανικός, αλλά υπάρχει μια διαφορετική "Χημεία" μεταξύ εμένα και της μόδας.