Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα μαλλιά, αφού με αυτό τον τρόπο είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που κάθε φορά που μια γυναίκα έχει πεσμένη διάθεση, κλείνει ραντεβού στο αγαπημένο της κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της και να νιώσει και πάλι όμορφα.

Και η αλήθεια είναι ότι περισσότερες φορές, δε θέλουμε να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι, γιατί θεωρούμε πως είναι πιο χρονοβόρο και πως μόνες μας δεν τα προστατεύουμε τόσο, όσο ένας ειδικός.

Αυτό όμως δεν ισχύει, αφού κάλλιστα μπορείς και στο σπίτι να κάνεις όπως θέλεις τα μαλλιά σου – ίσια, wavy – με full προστασία! Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξεις τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις, έτσι ώστε να μην τα καταστρέψεις!

Είναι γνωστό πως η Remington, ήταν πάντα ένας από τους μεγαλύτερους σύμμαχους των γυναικών, όσον αφορά το styling των μαλλιών. Και αυτό γιατί πάντα ήθελε να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Πόσο μάλλον τώρα που οι νέες τεχνολογίες των προϊόντων Remington, ικανοποιούν ακόμη και την πιο απαιτητική γυναίκα.

Δες ποια tips σου προτείνουμε:

1Leave in Conditioner & Protecting spray 

Το πρώτο tip που πρέπει να ακολουθήσεις πριν ξεκινήσεις να στεγνώνεις τα μαλλιά σου ή να κάνεις οποιοδήποτε styling, είναι να εφαρμόσεις τα κατάλληλα προϊόντα για προστασία.

Επέλεξε το ιδανικό leave in conditioner και protecting spray για τις άκρες των μαλλιών σου!

2Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το Keratin Protect Hair Dryer

Στη συνέχεια, πρέπει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου εντελώς πριν αρχίσεις να κάνεις styling πάνω σε αυτά, και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους κανόνες.

Γι’ αυτό σου προτείνουμε, το Keratin Protect Ηair Dryer το οποίο προστατεύει τα μαλλιά 3 φορές περισσότερο, αφού η κερατίνη και το αμυγδαλέλαιο που είναι ενσωματωμένα στον δαχτύλιο, απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του styling.

Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά προστατεύονται και είναι πιο λαμπερά και υγιή. Επίσης, με το Keratin Protect Hair Dryer, παράγονται 90% περισσότερα ίοντα, τα οποία βοηθούν τα μαλλιά να μη φριζάρουν.

Extra tip: Καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά σου, ο στεγνωτήρας να έχει φορά προς τα κάτω, έτσι ώστε τα μαλλιά να “ηρεμούν” και να γίνεται πιο εύκολο το ίσιωμα ή το styling στην συνέχεια.

3Χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου

Ένα από τα σημαντικότερα tips για να ισιώσεις τα μαλλιά σου με προστασία, είναι να τα χτενίσεις πολύ καλά πριν ξεκινήσεις το ίσιωμα, έτσι ώστε να μην έχουν καθόλου κόμπους.

Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά θα είναι πιο λεία και θα ισιώνουν πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να μην καταστρέφονται.

Extra tip: Nα θυμάσαι πώς πρέπει να χτενίζεις τα μαλλιά σου αρχίζοντας σιγά-σιγά από τα κάτω προς τα πάνω. Με αυτό τον τρόπο τρόπο δε σπάει η τρίχα των μαλλιών σου!

4Ίσιωσε τα μαλλιά σου με τα ιδανικά προϊόντα

Ακολούθως, πρέπει να ισιώσεις τα μαλλιά σου, επιλέγοντας πάντα το ιδανικότερο σίδερο. Με το Keratin Protect Intelligent Straightener από τη Remington, τα μαλλιά προστατεύονται καθώς το χρησιμοποιείς.

Όπως και το Keratin Protect Hair Dryer, έτσι και το Keratin Protect Intelligent Straightener, έχει προηγμένες κεραμικές πλάκες που περιέχουν ενσωματωμένη κερατίνη και αμυγδαλέλαιο, τα οποία απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του styling.

Ταυτόχρονα, το συγκεριμένο σίδερο έχει ένα μοναδικό πατενταρισμένο ευφυή αισθητήρα για προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα, που μετρά τα επίπεδα υγρασίας στα μαλλιά κι έτσι προσφέρει 3 φορές μεγαλύτερη προστασία από το σπάσιμο της τρίχας.

Αν από την άλλη θέλεις να κάνεις ένα πιο γρήγορο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό ίσιωμα στα μαλλιά σου, τότε η Keratin Protect Straight Brush είναι η ιδανική αφού συνδυάζει 2 προϊόντα σε 1: Θερμαινόμενη βούρτσα που ισιώνει τα μαλλιά!

Επίσης, η κεραμική της πλάκα είναι πιο πλατιά και επιτρέπει να ισιώνεις μεγαλύτερα τμήματα μαλλιών πιο γρήγορα. Aκόμη ένα χαρακτηριστικό της Keratin Protect Straight Brush είναι η ιονική της τεχνολογία η οποία καταπολεμά το φριζάρισμα κι έτσι αφήνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και λεία!

5Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες 

Και τέλος, πριν αρχίσεις το ίσιωμα, χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες με hair clips. Αν δεν το κάνεις και  ξεκινήσεις το ίσιωμα, σίγουρα θα πέσεις στην παγίδα και θα ισιώσεις 3 και 4 φορές -το σωστό είναι 2 φορές- την κάθε τούφα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να καταστρέφεις πολύ πιο εύκολα τα μαλλιά σου και να επιταχύνεις το σπάσιμο της τρίχας.

Extra tip:  Με το ένα σου χέρι να κρατάς σταθερά το σίδερο και με το άλλο να κρατάς την άκρη της τούφας τεντωμένη. Θα δεις ότι έτσι θα ισιώνουν πολύ πιο εύκολα τα μαλλιά σου! 😉

Εσύ ποια από αυτά τα tips ακολουθείς;