“Το hairstyle της αγαπημένης μας Carrie Bradshaw”, όπως το ονομάζουν διάφοροι hairstylists του εξωτερικού, επιστρέφει σε όλες του τις εκδοχές! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το natural hair look!

Δεν αναφέρομαι στο μαλλί με όγκο που είχε η Carrie στην 1η σεζόν του “Sex and the City”, αλλά ούτε στο στυλισαρισμένο μαλλί που είχε στην 4η σεζόν!

Αναφέρομαι στις σεζόν όπου η Carrie έχει ένα πολύ φυσικό σγουρό στα μαλλιά της! Δε χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να πετύχεις το συγκεκριμένο hairstyle. Ξέρεις πώς;

Δες πώς να πετύχεις το natural hairstyle:

harpersbazaar.com
deborahpraha.com/

Μη χρησιμοποιήσεις το σίδερο των μαλλιών σου για λίγες μέρες και άφησε τη φυσική ομορφιά σου να βγει προς τα έξω!

Την ώρα που θα βγεις από το μπάνιο, στέγνωσε λίγο τη ρίζα των μαλλιών σου προς τα κάτω. Αυτό θα το κάνεις για να μην γίνουν ατίθασα τα μαλλιά σου και να ξεκινά το wavy/σπαστό/σγουρό από τη ρίζα.

Αν όμως, δεις ότι τα μαλλιά σου χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να “ισιώσουν” στη ρίζα, τότε χρησιμοποίησε το σίδερο των μαλλιών σου!

fustany.com

Ακολούθως, εφάρμοσε λίγο λαδάκι στις άκρες των μαλλιών σου, για να μην φριζάρουν, και άφησε το φυσικό σου σχήμα στα μαλλιά να εντυπωσιάσει!

Αν έχεις μακριές σκάλες και τα μαλλιά σου δεν είναι πολύ φουντωτά, τότε μη διστάσεις να πάρεις την χτενιά σου. Χτένισέ τα από πάνω για να τους δώσεις αυτό το εφέ που μόνο στα κομμωτήρια πετυχαίνουν!

frisuren-mittellang.com

Στη συνέχεια, αν θέλεις να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό το μαλλί σου, τότε βάλε δύο hair clips που ταιριάζουν στα χρώματα του outfit σου!

Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις το natural hairstyle! Είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείς αφού θα σε βοηθήσει για να μακρύνουν πολύ γρηγορότερα.

Τι λες εσύ θα το δοκιμάσεις;

Δες επίσης: Η αλλαγή στα μαλλιά σου που θα σε κάνει να δείχνεις πιο σέξυ και κομψή!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!