Κάθε καλοκαίρι όλες μας μπαίνουμε σε σκέψεις για ανανέωση των μαλλιών μας! Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες μας σκεφτόμαστε να βάψουμε τα μαλλιά μας σε λίγο πιο «ανοικτή» απόχρωση, αφού η μαυρισμένη επιδερμίδα, μας το επιτρέπει.

Έχουμε συνδέσει τις αποχρώσεις του ξανθού και του καστανού με το καλοκαίρι και αυτό εννοείται δεν είναι καθόλου τυχαίο! Το bronde είναι ο τέλειος συνδυασμός blonde και brown και είναι το πιο διαχρονικό hair trend μιας και επανέρχεται κάθε καλοκαίρι!

Κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας μιας και κάθε γυναίκα φέρνει την απόχρωση στα μέτρα της! Δεν τονίζει τη ρίζα, δίνει βάθος στα μαλλιά πετυχαίνοντας έτσι ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα, λες και άνοιξε το χρώμα από τον ήλιο!

Πάρε ιδέες για το πώς να κάνεις τα μαλλιά σου:

Instagram: saloncentric
Instagram: _edwardsandco
Instagram: mrwoostudio
Instagram: alessandraambrosio
Instagram: jlo
Instagram: gigihadid
glamourmagazine.co.u

Εσύ είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου;

Ονομάζομαι Παντελίτσα και τελείωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Κλασικές Σπουδές και Φιλοσοφία. Φιλόλογος, αλλά και με ενδιαφέροντα: τη φωτογραφία, τη γυμναστική, το modeling, και τώρα τη συγγραφή άρθρων. Έζησα επίσης τη μοναδική εμπειρία του Erasmus Internship. Δούλευα για ένα εξάμηνο στα Κανάρια νησία στην Τενερίφη, το 2017-2018. Μόδα είναι ο τρόπος έκφρασης της κοινωνίας και η αντανάκλαση των κοινωνικών φαινομένων. Για εμένα είναι τρόπος ζωής. Είναι μια μορφή τέχνης που καθρεφτίζει τον χαρακτήρα μας. Μια εικόνα που αναδεικνύει ό,τι κρύβεται στις σκέψεις μας. Η μόδα βρίσκεται παντού γύρω μας.