Εννοείται πως τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά μας χρειάζονται πιο συχνά λούσιμο, ωστόσο σίγουρα δεν πρέπει να τα κάνεις κάθε μέρα, μιας και οι κομμωτές συνιστούν να τα κάνεις ανά δύο μέρες, για να τα “εκπαιδεύσεις” να είναι πιο λίγο λιπαρά!

Υπάρχουν όμως μέρες που δεν έχεις όρεξη να τα λούσεις ή που δεν προλαβαίνεις μιας και φτάνεις αργά στο σπίτι. Την επόμενη μέρα νιώθεις ότι τα μαλλιά σου είναι πιο λιπαρά και δεν ξέρεις πώς να τα φτιάξεις!

Γι’ αυτό και εμείς πιο κάτω σου δείχνουμε ποια είναι τα 5 ιδανικά hairstyles για να “καμουφλάρεις” τη λιπαρή ρίζα των μαλλιών!

Δες τα εδώ:

1Wet look

refinery29.com

Επέλεξε ένα gel ιδανικό για τον τύπο των μαλλιών σου και εφάρμοσέ το στις ρίζες και κάνε τα όλα πίσω για να δημιουργήσεις το τέλειο wet look!

Αν δεν σου αρέσουν τα μαλλιά σου όταν είναι όλα πίσω, τότε μπορείς να τα χωρίσεις στο πλάι και να κάνεις το ίδιο!

2Low sleek ponytail

hollywoodlife.com

Μια χαμηλή αυστηρή αλογοουρά είναι το ιδανικό hairstyle για να “καμουφλάρεις” τις λιπαρές ρίζες! Μπορείς να προσθέσεις και διάφορα τσιμπηδάκια για να κάνεις πιο ξεχωριστό το hairstyle σου!

3Headband στα μαλλιά

byrdie.com

Εννοείται πως οποιοδήποτε αξεσουάρ στα μαλλιά σου μπορεί να κρύψει τις ατέλειες. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και βάλε ένα μονόχρωμο headband στα μαλλιά σου!

Αν βάλεις κάτι πολύ πιο έντονο, τότε η προσοχή θα πέσει απευθείας πάνω στο headband, κατ’ επέκταση πάνω στα μαλλιά σου και δεν το θέλεις αυτό!

4Sleek braids

labella-instagram.tumblr.com

Αν ξέρεις πώς να κάνεις braids πάνω στον εαυτό σου, τότε τα sleek braids θα είναι η ιδανική λύση για τα άλουστα μαλλιά!

Μπορεί με το συγκεκριμένο hairstyle να φαίνονται οι λιπαρές ρίζες, αλλά θα φαίνεται ότι έπρεπε να ήταν έτσι λόγω του χτενίσματος!

5Ψηλή αλογοουρά με braid

byrdie.com

Ένα από τα πιο τέλεια hairstyles για το καλοκαίρι είναι το συγκεκριμένο με την ψηλή αλογοουρά! Πάρε μια βούρτσα μαλλιών και χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και μάζεψε τα σε μια ψηλή αλογοουρά.

Ακολούθως, φτιάξε ένα όμορφο και περιποιημένο braid! Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και δε θα φαίνεται

Εσύ ποιο hairstyle από αυτά θα κάνεις πρώτο;