Με την αλλαγή του καιρού, αισθάνεσαι κι εσύ μια ανάγκη για αλλαγή όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα σου, αλλά και στα μαλλιά σου! Σε νιώθω απόλυτα!

Μάθε λοιπόν, πως τα trends για φέτος προστάζουν αφέλειες στα μαλλιά! Οι αφέλειες σε διάφορα μήκη και γραμμές αποτελούν την εύκολη λύση, αφού μπορούν αυτομάτως να αλλάξουν το look, το ύφος αλλά και τη διάθεσή σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τεράστιες αλλαγές!

Πάρε μερικές ιδέες εδώ:

1Μακριές και αραιές αφέλειες

Pinterest: Cassidi Gurev
Instagram: kristinabazan

To συγκεκριμένο στυλ μου θυμίζει κάτι από ’70s. Ιδανική αλλαγή για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά, όλα σε ένα μήκος.

Αυτό θα σου δώσει σίγουρα ένα πιο girly/feminine ύφος και δεν χρειάζονται να είναι πάντα ”on point”!

2Κοντές και πυκνές αφέλειες 

elleuk.com

Εδώ πάμε σε κάτι πιο τολμηρό! Το συγκεκριμένο κόψιμο, θα σου δώσει ένα πιο σοφιστικέ ύφος! Συνήθως γίνεται σε ευθεία γραμμή μέχρι το ύψος των φρυδιών και ταιριάζει ακόμη καλύτερα σε εσένα που έχεις κοντά μαλλιά!

Το συγκεκριμένο haircut ταιριάζει απίστευτα σε όσες έχουν μακρόστενο σχήμα προσώπου ή μεγάλο μέτωπο!

3Middle – part bangs

Photo collage – Pinterest

Μην σε φοβίζουν οι αφέλειες, γιατί καθώς μεγαλώνουν με τον καιρό, θα μπορείς να τις χωρίσεις στη μέση και να αποκτήσεις αυτόματα ένα καινούργιο hairstyle!

Ή μπορείς να κόψεις τα μαλλιά σου πιο μακριές αφέλειες από την αρχή, έτσι ώστε αν δεν σου αρέσουν να ξέρεις ότι έχεις και δεύτερη επιλογή!

Εγώ έχω ήδη κλείσει το ραντεβού μου στο κομμωτήριο!
Εσύ; Είσαι έτοιμη για αυτή την αλλαγή;

Δες επίσης: 3+1 hairstyles που είδαμε στα fashion weeks ιδανικά για το φθινόπωρο!

Εθισμένη στον κόσμο των social media και των fashion bloggers, ενημερώνομαι ανά πάσα στιγμή για ό,τι συμβαίνει και για ό,τι καινούργιο βγαίνει στην αγορά (και να το αποκτώ τις περισσότερες φορές)! Ξοδεύω άπειρες ώρες διαβάζοντας διάφορα blogs κι έτσι μου έχει μεταδοθεί η ανάγκη και η αγάπη για το γράψιμο! Φροντίζω να γυμνάζομαι σε εβδομαδιαία βάση - shopping is my cardio! My goal: my future blog & to travel the world!