Αν έχεις βαμμένα τα μαλλιά σου ξανθά τότε πρέπει οπωσδήποτε να έχεις το “μαγικό μπλε σαμπουάν” όπως συνηθίζω να το αποκαλώ.

Ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και όπου και να’ σαι τα μπάνια στη θάλασσα αλλοιώνουν το ξανθό χρώμα με αποτέλεσμα να γίνεται κίτρινο. Το “μπλε σαμπουάν” ή silver όπως ονομάζεται η κατηγορία στην όποια ανήκει, έχει την έξης μαγική ικανότητα: απομακρύνει το κίτρινο και επαναφέρει τις σαντρέ αποχρώσεις στα μαλλιά σου.

Μπορείς να το ζητήσεις από τον κομμωτή σου ή να το προμηθευτείς από καταστήματα με είδη περιποίησης μαλλιών.

 

IMG_8358
Υπάρχουν διάφορες μάρκες στο εμπόριο και ανάλογα με το προϊόν μπορείς εάν θέλεις να λούζεις τα μαλλιά σου με αυτό 2 ή 1 φορές τη βδομάδα.


*Να θυμάσαι όμως ότι μετά την εφαρμογή του, πρέπει οπωσδήποτε να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου με μια μάσκα.

 

Μάθε κι άλλα beauty tips, κάνοντας like στο Facebook page μας

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.