Είδαμε σε προηγούμενο post τι θα μπορείς να φοράς στο πανεπιστήμιο. Παπούτσι, τρικό και όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Δεν είδαμε όμως ποια είναι τα κατάλληλα hairstyles για το πανεπιστήμιο.

Καθημερινά hairstyles, που μπορούν να γίνουν στα γρήγορα χωρίς πολλά-πολλά. Σίγουρα θα προτιμήσεις ένα γρήγορο και απλό hairstyle, παρά να πας «αχτένιστος» στο πανεπιστήμιο.

Δες ποια είναι αυτά: 

1Simple Casual

Δεν θα χρειαστείς τίποτα περισσότερο από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς ως συνήθως -κερί, ίνες κλπ. – και μια χτένα. Εφάρμοσε στο μαλλί τα προϊόντα και μετά χτένισε τα στο πλάι ή όπως αλλιώς σου αρέσουν.

2Full Volume Back 


Κάνε τα μαλλιά σου να έχουν φορά προς τα πίσω, με βοήθεια από το πιστολάκι των μαλλιών σου. Βάλε λίγο από το προϊόν στα χέρια σου. Στη συνέχεια, άπλωσε το προϊόν περνώντας τα δάχτυλα σου ανάμεσα από τα μαλλιά και δίνοντας τους τη φορά που θέλεις να έχουν.

3Side Part

Λίγο πιο ανέμελο hairstyle, με όλο στο πλάι. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις τα προϊόντα σου απλά για να κρατήσεις τη φόρμα των μαλλιών σου!

4Modern Pompadour 

Αυτό το hairstyle είναι ελάχιστα πιο χρονοβόρο. Πάρε βούρτσα και φούσκωσε τα μπροστινά. Με λακ μαλλιών ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν θέλεις ψέκασε το μαλλί σου για να σου κρατήσει πιο πολλές ώρες.

5Casual Short

Ανακάτεψε τα μαλλιά σου για να έχεις ένα πιο messy hairstyle. Μην το παρακάνεις όμως γιατί μετά θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και θα φαίνεσαι αχτένιστος! Είναι ένα εύκολο και γρήγορο hairstyle που θα σε βολέψει το πρωί που ετοιμάζεσαι για το πανεπιστήμιο.

Εσύ ποιο από αυτά θα κάνεις αύριο στο πανεπιστήμιο;

 

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα hairstyles για να επιλέξεις!

Ονομάζομαι Πάρης Καψάλης. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Παν. Πατρών! Η αγάπη μου για την μόδα δεν με αφήνει καθόλου να ησυχάσω και έτσι μου αρέσει να γράφω, να ψάχνω, να παρακολουθώ ό,τι σχετίζεται με αυτό τον τομέα.