Είμαι σίγουρη ότι άρχισες να αναζητάς κι εσύ, όπως κι εγώ, μια αλλαγή για να νιώσεις φρέσκια και ανανεωμένη.

Η πιο συχνή αλλαγή που κάνεις είναι αυτή στα μαλλιά σου! Είμαι σίγουρη ότι κι εσύ σκέφτηκες αυτές τις μέρες ότι καλό θα ήταν να κάνεις κάτι για να τονώσεις ή ακόμα και να επαναφέρεις πίσω τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση!

Σου έχω τη λύση και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες! Δεν είναι άλλη από το tiger eye hair trend, η νέα τάση που θα επικρατήσει όσο τίποτα άλλο στα μαλλιά για το 2017!

Δες πιο κάτω:

Όχι μην μπερδευτείς με τα χρώματα που έχει πάνω της η τίγρης! Καμία σχέση! Το όνομα της νέας αυτής τάσης οφείλεται στα χρώματα του λίθου tiger eye που βλέπεις πιο πάνω.

Το tiger eye trend είναι συνδυασμός από χρυσές, bronze και σκούρες καφέ ανταύγειες. Η βάση σου να είναι σκούρο καφέ ή ζεστό καφέ με καρεμελέ αποχρώσεις και η τεχνική να είναι με balayage!

Ο συνδυασμός των χρωμάτων δίνει μια φυσικότητα, αλλά και φωτεινότητα, δημιουργώντας ένα πιο νεανικό look.

Και εννοείται ότι πρώτη και καλύτερη που έκανε αυτό το trend είναι η πανέμορφη Negin Mirsalehi! 

Τι λες;
Εσύ ακόμα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτηριό σου;

 


Διάβασε επίσης: 5 hairstyles που θα επικρατήσουν
την άνοιξη/καλοκαίρι του 2017!

Είμαι φοιτήτρια των Ευρωπαικών Σπουδών, λατρεύω να μαθαίνω ξένες γλώσσες, λάτρης της μουσικής αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου ως αρθογράφο στο Studentlife. Λατρεύω να μαθαίνω τα νέα της μόδας, τιπς τα οποία μπορούν να μου ευκολύνουν την ζωή αλλά και να βελτιώσουν την εμφανισή μου. Kι αυτό που λέω πάντα είναι ότι η μόδα χωρίς προσωπικό στύλ δεν είναι μόδα!