Μιας και ο μήνας Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στο ζώδιο του Υδροχόου, ενός πολύ ξέχωριστού ζωδίου!

Γι’ αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε 11 λόγους για τους οποίους είμαστε σίγουροι ότι ένας Υδροχόος είναι απαραίτητος στη ζωή σου.

Δες τους πιο κάτω:

1Είναι πολύ εξωστρεφείς

Το πόσο κοινωνικοί άνθρωποι είναι οι Υδροχόοι θα το καταλάβεις όταν βγεις απλά για ένα ραντεβού ή μια βόλτα μαζί τους.

Πρώτα θα χαιρετήσουν περισσότερους από 30 ανθρώπους λόγω της δημοτικότητάς τους και στη συνέχεια εκεί που θα καταλήξετε θα χαιρετήσει ακόμη 10.

Ταυτόχρονα θα κάνει καινούριες μικρο-γνωριμίες (όπως τις μικρο-συνεντεύξεις) με τους υπαλλήλους ή και τους πελάτες.

2Είναι πανέξυπνα όντα

Οι Υδροχόοι θεωρούνται το πιο έξυπνο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Μπορούν να καταφέρουν τα πάντα με το μυαλό τους, αλλά είναι πάντοτε έντιμοι.

Δεν χρησιμοποιούν την εξυπνάδα τους εις βάρος άλλων. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι πονηροί. Ακόμη κι όταν τους “πειράξεις” αυτοί θα σκεφτούν λογικά και δε θα σου το ανταποδώσουν.

3Ξέρουν τα προτερήματα τους

Σαν άτομα γνωρίζουν πολύ καλά τα θετικά του χαρακτήρα τους και έχουν υψηλού βαθμού αυτογνωσία και αυτοκριτική και αυτό είναι ένα προσόν που τους κάνει περισσότερο ξεχωριστούς και μοναδικούς.

Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι παρ’ όλο που γνωρίζουν τα καλά τους δεν περιφανεύονται. Αυτό είναι πολύ θετικό ενώ ταυτόχρονα θεωρείται αρκετά ελκυστικό!

4Είναι εγκεφαλικοί τύποι

Για να κερδίσεις ένα Υδροχόο πρέπει να του αποδείξεις ότι έχει να κάνει με ένα εξίσου έξυπνο άνθρωπο σαν κι αυτόν. Το μυαλό του σκέφτεται πιο περίπλοκα και με περισσότερη λεπτομέρεια κάποιες καταστάσεις.

Όταν νιώσει ότι στα παιχνίδια του μυαλού παίζει μόνος/η τότε ετοιμάσου να καταλήξεις κι εσύ μόνος/η. Οι Υδροχόοι λειτουργούν ακόμη και στο σεξ εγκεφαλικά.

5Ξέρουν να διασκεδάζουν

Λόγω του ότι είναι κοινωνικά άτομα γνωρίζουν πολύ καλά πώς να ανεβάζουν την ψυχολογία στα ύψη.

Όταν βγαίνεις με έναν Υδροχόο να είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις μια από τις καλύτερες νύχτες σου. Επίσης, μέσω των γνωριμιών τους εξασφαλίζουν καλές θέσεις σε οποιοδήποτε event επιθυμείς.

6Είναι πολύ φιλόξενα άτομα

Αν βγεις σε έξοδο με πολλά ποτά μην φοβάσαι, ο Υδροχόος φίλος/η σου να είσαι σίγουρος ότι όχι θα σου προτείνει, αλλά θα σε αναγκάσει να κοιμηθείς στο σπίτι του.

Τους αρέσει πολύ να φιλοξενούν ανθρώπους και ακόμη περισσότερο αυτούς που τους νιώθουν κοντά τους. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι Υδροχόοι είναι αρκετά επιλεκτικοί τύποι.

7Ειλικρίνεια πάνω από όλα

Αν ψάχνεις αλήθειες στη ζωή σου τότε σίγουρα μπορείς να στηριχθείς πάνω σε έναν Υδροχόο. Οι Υδροχόοι δεν γνωρίζουν άλλο δρόμο εκτός από τον ευθύ.

Θα σου πουν την αλήθεια κατάμουτρα όμως αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλα ζώδια, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα σου πουν τα πράγματα.

Δεν θα σου κάνουν κήρυγμα ούτε θα σου θυμώσουν. Έχουν το ταλέντο του διπλωμάτη και αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι τόσο ευαίσθητοι που ακόμη και λέγοντας σου την αλήθεια θα σε κοιτάζουν λες και αυτοί έκαναν το λάθος.

8Σε αποδέχονται όπως είσαι

Αν είσαι ένας αρκετά δύσκολος και ιδιαίτερος χαρακτήρας και δεν έχεις ακόμη στη ζωή σου έναν Υδροχόο μάλλον δεν θα είσαι και πολύ χαρούμενος/η.

Βάζοντας στη ζωή σου έναν Υδροχόο είτε ως φίλο είτε ως ταίρι σου το εγγυόμαστε η ζωή σου και η ψυχολογία σου θα ανέβουν στα ύψη.

Όσο χάλια κι αν είναι οι ίδιοι ψυχολογικά, το μοναδικό τους φάρμακο είναι να βλέπουν τους γύρω τους καλά, γι’ αυτό και κοιτάζουν τη ζωή και τον κόσμο από την όμορφη και θετική του σκοπιά.

Motto τους είναι ότι αφού δεν θα τους αλλάξει ο κόσμος θα τον αλλάξουν αυτοί μοιράζοντας απλόχερα την αγάπη και τη στοργή τους.

9Είναι υποστηρικτικοί με τους ανθρώπους

Αν το πιο τρελό σου όνειρο είναι να πηδήξεις από αεροπλάνο, τότε βρες έναν Υδροχόο και αμέσως θα σου πει “Ναι, και θα σου κρατάω το χέρι”.

Χαίρονται με την χαρά σου και λυπούνται με τη λύπη σου. Δεν ζηλεύουν σε καμία περίπτωση το καλύτερό τους εφόσον είναι άνθρωποι που δουλεύουν τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. Αντίθετα, σε στηρίζουν για να πας όσο πιο ψιλά γίνεται.

10Τους αποκαλούν και “Ανθρώπους της φύσης”

Η φύση είναι κάτι που τους γεμίζει, και που τους αφήνει να σκεφτούν πιο καθαρά κάποια πράγματα.

Ένας Υδροχόος θα σου προτείνει να πάτε για camping ή μια εκδρομή στο δάσος και θα δείτε ότι θα θαυμάζει ασταμάτητα τα δέντρα, τα πουλιά και γενικότερα την φυσική ομορφιά.

Το ιδανικό ραντεβού για τους Υδροχόους είναι ένα picnic σε μια όμορφη όαση ανάμεσα από δέντρα, να ακούει τα πουλιά και το νερό καθώς θα απολαμβάνει τον ήλιο.

11Μην τους εκνευρίσεις

Για το τέλος σου αφήσαμε ένα tip. Αν σκοπεύεις να κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου, πρόσεξε να μην τον πληγώσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια του.

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος που ζουν οι Υδροχόοι είναι η οικογένειά τους. Για αυτή αψηφούν τα πάντα και δεν υπολογίζουν τίποτα.

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις στον Υδροχόο να βλέπει περισσότερο εσένα και λιγότερο την οικογένειά του. Αλλιώς ετοιμάσου να χάσεις όλα τα πιο πάνω που αναφέραμε!

Εσύ έχεις στη ζωή σου κάποιο Υδροχόο; Αν όχι, τότε φρόντισε να γνωρίσεις κάποιο σύντομα!