Πόσες φορές σου έχει τύχει να ψάχνεις μια καλή ταινία να δεις το βράδυ με την παρέα σου ή ακόμη και μόνη; Ευτυχώς, υπάρχει το Netflix που έχει αμέτρητες επιλογές!

Τόσες πολλές που καμιά φορά χάνεσαι σ’ αυτές! Εμείς ξεχωρίσαμε 5 ταινίες στο Netflix που θα σε κάνουν να γελάσεις, να συγκινηθείς ή ακόμη και να φοβηθείς!

Δες πιο κάτω:

1The Fundamentals of Caring

Ένα αγόρι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι αναπτύσσει μια περίεργη σχέση με τον άνθρωπο που έχει προσληφθεί για να το βοηθήσει σε καθημερινές, βασικές ανάγκες.

Μια ταινία που θα σου προκαλέσει πολλά συναισθήματα, έχει έξυπνο χιούμορ και ταυτόχρονα σε κρατά σε αγωνία.

Πρωταγωνιστούν:

Paul Rudd, Craig Roberts και Selena Gomez

Βαθμολογία:

7.3/10

2Bridesmaids

Μπορεί να είναι μια γυναικεία κομεντί, αλλά οι άντρες τις παρέας θα την απολαύσουν εξίσου!

Η Άνι βλέπει τη ζωή της να φτάνει “πάτο”, ενώ η καλύτερη της φίλη παντρεύεται. Έτσι αναλαμβάνει το ρόλο της κουμπάρας και πρέπει να οργανώσει μια αταίριαστη παρέα παράνυφων.

Πρωταγωνιστούν:

Kristen Wiig, Maya Rudolph και Rose Byrne

Βαθμολογία:

6.8/10

3Jumanji

Αν είσαι παιδί των 90s τότε πιθανό να έχεις δει την ταινία αυτή όταν ήσουν μικρή! Καθώς είναι μια ταινία που προσηλώνει μικρούς και μεγάλους!

Μια ταινία δράσης, αφού αφορά ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που κάνει τη φαντασία πραγματικότητα! Ζωντανεύει ζούγκλες και οδηγεί όσους το παίζουν σε μυστήρια μονοπάτια!

Πρωταγωνιστούν:

Robin Williams και Kirsten Dunst

Βαθμολογία:

7/10

4The Grand Budapest Hotel

Ένα ευρωπαϊκό ξενοδοχείο κατά τη δεκαετία του 1920, ένας θρυλικός θυρωρός, μια κλοπή ενός πίνακα ανεκτίμητης αξίας και μια οικογενειακή μάχη για μια τεράστια περιουσία! Μια ταινία που κέρδισε τόσο κοινό, όσο και κριτικούς!

Πρωταγωνιστούν:

Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody

Βαθμολογία:

8.1/10

5The Invisible Guest

Μια ισπανική ταινία αγωνίας και δράσης. Ο Αντριάν, ένα επιτυχημένος επιχειρηματίας ξυπνά σε ένα ξενοδοχείο τραυματισμένος και η σύντροφος του είναι νεκρή. Έχει μόλις τρεις ώρες για να ανακαλύψει τι έχει συμβεί.

Πρωταγωνιστούν:

Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado, Bárbara Lennie

Βαθμολογία:

8.1/10

Εσύ ποια ταινία θα δεις απόψε στο Netflix;