Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα χιονισμένο τοπίο τώρα τον χειμώνα; Η θερμοκρασία κατεβαίνει όλο και πιο πολύ και τα ορεινά σημεία της Κύπρου καλύπτονται όλο και περισσότερο από τα χιόνια.

Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος να κάνεις τη βόλτα σου στα χιόνια, και γιατί να μην κάνεις και σκι; Αυτό έκαναν και 7 γνωστές Κύπριες που αποθανάτισαν τις χειμωνιάτικες τους βόλτες στα πιο λευκά μέρη της Κύπρου!

Δες τις πιο χειμωνιάτικες φωτογραφίες:

1Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Instagram:@con_ev

Η Κωνσταντίνα απολαμβάνει τη βόλτα της στα χιόνια επιλέγοντας ένα στυλάτο outfit! Διάλεξε να φορέσει ένα puffer jacket σε neon πορτοκαλί χρώμα που είναι τάση φέτος τον χειμώνα!

2Δήμηρτα Μακρυγιάννη

Instagram:@demi.mak

Η Δήμητρα εν ώρα εργασίας, κάνει ρεπορτάζ στο χιονισμένο Τρόοδος δείχνοντας φανερά ότι κάνει απίστευτο κρύο! Το χαμόγελο της και η καλή της διάθεση όμως δε λείπουν ποτέ!

3Νάσια 

Instagram: @nasia.si

Η Νάσια ακόμα και στις Πλάτρες που πήγε χιόνιζε. Και όπως γράφει και στο caption της είναι ευτυχισμένη που βρίσκεται στα χιόνια και αυτό φαίνεται και από την έκφρασή στο πρόσωπό της!

4Έλενα Θεοδώρου

Instagram: @elena.theo

Απολαμβάνει το παιχνίδι στα χιόνια η Έλενα Θεοδώρου και θυμάται τα παιδικά της χρόνια, κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη!

5Άντρη Καραντώνη

Instagram:@antrikarantoni

Η Άντρη σε μια οικογενειακή απόδραση στα ορεινά, χιονισμένα σημεία της Κύπρου. Με τεράστιο χαμόγελο στα χείλη είναι έτοιμοι για παιχνίδι!

6Θέλξια και Ανδρεάνα Φραγκούδη

Instagram:@thelxia_valeria_frangoudes

Οι ξαδέρφες Φρανγκούδη κάνουν throwback από πέρσυ τον χειμώνα καθώς ήταν έτοιμες να κατατροπώσουν τις πίστες του σκι!

7Βάσω Πέτρου

Ιnstagram: @vaso_petrou

Η Βάσω, μας κάνει και ζηλεύουμε που βλέπουμε αυτή τη φωτογραφία. Η χαρά πάντως δεν κρύβεται με τίποτα και αυτό φαίνεται από το χαμόγελό της!

Εσύ πότε θα κάνεις μια χειμωνιάτικη βόλτα στα χιόνια;