Χθες βράδυ, είδαμε τον προ-ημιτελικό του GNTM συνειδητοποιώντας πως το show που όλοι κολλήσαμε φέτος έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του. Φυσικά, ανυπομονούμε για τον μεγάλο τελικό και να μάθουμε επιτέλους ποια είναι το επόμενο Top Model!

Αν και το επεισόδιο είχε εορταστική διάθεση, δεν έλειπε η αποχώρηση και εννοείται η ανατροπή από το παιχνίδι. Μιας και στα τελευταία επεισόδια μας ξαφνιάζουν κάθε φορά και πιο πολύ! Καθώς το ένα φαβορί φεύγει μετά το άλλο!

Αυτό είναι το κορίτσι που αποχώρησε:

Η Εύη έκανε μεγάλη εντύπωση από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της στο show. Στη συνέχεια, εκείνη και η παρέα της, “η τριάδα της φωτιάς” έμειναν αξέχαστες για τις ατάκες και τις ίντριγκες που είχαν στον παιχνίδι.

Μια εξ αυτών ήταν η κόντρα που είχε με την Άννα Αναματίδου! Δεν έκρυβε στιγμή την αντιπάθεια που είχε γι’ αυτή! Τα συναισθήματα ήταν εννοείται αμοιβαία!

Στον προ-ημιτελικό λοιπόν, τα κορίτσια πήγαν όλα εξαιρετικά στην φωτογράφηση με haute couture φορέματα. Έτσι, η απόφαση των κριτών ήταν ακόμη πιο δύσκολη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φτάνουν στην τελική δυάδα η Εύη και η Άννα και εν τέλει να αποχωρεί η Εύη και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της.

Η ίδια δήλωσε πως ήταν το χειρότερο δώρο που πήρε ποτέ και πως η μεγαλύτερη ξεφτίλα ήταν ότι έχασε από την Αναματίδου! Τώρα, στην τελική τετράδα έχουν φτάσει η Εβελίνα, η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα και η Άννα.

Εσύ ποια πιστεύεις ότι θα είναι το Greece’s Next Top Model;