Το GNTM είναι το show που μας έχει καθηλώσει στις τηλεοράσεις μας κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ. Με τις κόντρες του, τις υστερίες του, τις συγκινητικές του στιγμές, δηλαδή όλα όσα πρέπει να έχει ένα reality show!

Έτσι, δεν μπορούσαν να λείπουν οι ανατροπές από τον διαγωνισμό ομορφιάς! Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε πολλά από τα κορίτσια που αποχώρησαν, εκτός από τη Γαρυφαλιά που έφυγε οικειοθελώς, να επιστρέφουν στο σπίτι του GNTM.

Τα κορίτσια που βρίσκονταν ήδη στο σπίτι έπρεπε να ψηφίσουν 3 από τα κορίτσια που αποχώρησαν για να επιστρέψουν. Μια δοκιμασία για όλους!

Τα κριτήρια ήταν κυρίως επαγγελματικά, στρατηγικά αλλά και συναισθηματικά. Ήταν όμως τα κορίτσια αντικειμενικά;

Δες ποιες επέστρεψαν στο GNTM:

1Αγάπη

Η Αγάπη είχε τους περισσότερους ψήφους από όλα τα κορίτσια. Συγκεκριμένα είχε 6 ψήφους και τα μόνα κορίτσια που δεν την ψήφισαν να επιστρέψει ήταν η Άννα Αναματίδου και η Μικαέλλα.

2Άννα Τσακουρίδου

Instagram: @annatsakouridou

Η Άννα ήταν το τελευταίο κορίτσι που αποχώρησε από το σπίτι. Έτσι, μοιάζει λες και δεν έφυγε ποτέ!

Ήταν το επόμενο κορίτσι, μετά την Αγάπη που επέστρεψε στο σπίτι του GNTM με 4 ψήφους. Τα κόριτσια που την ψήφισαν ήταν η Άννα Αναματίδου, η Ξανθούλα, η Ειρήνη Καζαριάν και η Μαριάννα.

3Έλντα Λάσκα

Instagram: @eldalaska

Η Έλντα, η Σοφία Ζαχαριάδου και η Ιωάννα Δεσσύλα, ήταν τα κορίτσια που ισοβάθμησαν με 3 ψήφους!

Όμως, η Έλντα είχε την ψήφο της Άννας Αναματίδου που μέτρησε σαν διπλή ψήφος καθώς ήταν η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας!

Εσύ ποιο κορίτσι θα ήθελες να μπει ξανά στο σπίτι του GNTM;