Μπορεί να είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, όμως έχουν κερδίσει δικαιωματικά το κοινό τους και τους followers τους!

Σήμερα, εργάζονται και ως influencers, μιας και το style τους, το ταλέντο τους και το lifestyle τους αποτελεί έμπνευση για πολλούς!

Ο κόσμος τις έχει ξεχωρίσει και γι’ αυτό αλώστε τις ακολουθεί στα social media! Από 40 χιλιάδες μέχρι και 100 χιλιάδες followers, πράγμα εντυπωσιακό για τα δεδομένα του νησιού μας!

Εμείς, ξεχωρίσαμε αρκετά κορίτσια που αναδεικνύουν καθημερινά τη δουλειά τους, αλλά και τη ζωή τους μέσα από το Instagram, και χιλιάδες χρήστες τις ακολουθούν! Σε αυτό το άρθρο όμως σου παρουσιάζουμε 5 από αυτές!

Δες πιο κάτω:

Η Εβελίνα κρατάει την πρωτιά αφού σήμερα φτάνει τους 100 χιλιάδες followers! Ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM!

Δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις της, αλλά και τις αυθόρμητες στιγμές που ανεβάζει με την κόρη της!

Η Ιζαμπέλλα έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το ταλέντο της στο makeup art μέσα από το προφίλ της στο Instagram! Δίνοντας στον κόσμο ακόμα ένα λόγο να την ακολουθεί!

Με το style της, το χιούμορ της και την αμεσότητά της έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 60 χιλιάδες followers!

Αν ρωτήσεις τους followers της θα σου πουν ότι την λατρεύουν! Είναι ένα αυθόρμητο, χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια κορίτσι που βλέποντας τα stories της δεν σταματάς να γελάς! Γι’ αυτό άλλωστε έχει 50 χιλιάδες followers!

Όταν συναντήσεις τη Βάσω, θα συνειδητοποιήσεις ότι δύσκολα θα σταματήσεις να τη χαζεύεις! Είναι ένα πολύ όμορφο και στυλάτο κορίτσι, το οποίο μας εμπνέει καθημερινά με τα posts και τα stories της! Γι’ αυτό και έχει περισσότερους από 45,000 followers!

Επίσης, τα βιντεάκια που ανεβάζει με τις ασκήσεις που κάνει στο γυμναστήριο που εργάζεται σαν personal trainer, μας κάνουν να θέλουμε να αρχίσουμε κι εμείς γυμναστική!

Η Νάσια είναι ίσως η ομορφότερη καθηγήτρια Αγγλικών στην Κύπρο! Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της είναι όλες πολύ ξεχωριστές, ενώ τα stories με τα quotes που βάζει καθημερινά δείχνουν πόσο down to Earth είναι.

Έφτασε σχεδόν τις 40,000 followers και αυτό οφείλεται στο πόσο όμορφη είναι, στο καλογυμνασμένο της κορμί, αλλά και στις φωτογραφίες με τα μαγευτικά χρώματα που ανεβάζει!

Εσύ ποιες Influencers ξεχωρίζεις στο Instagram;

Stay tuned για το Part 2!