Αν παρακολουθείς το My Style Rocks, τότε θα γνωρίζεις πως κάθε Παρασκευή στο Gala μια παίκτρια αποχωρεί! Όπως επίσης, κάθε εβδομάδα 2 νέες παίκτριες συμπληρώνουν την ομάδα της εκπομπής!

Αυτή τη φορά, ένα νέο γνώριμο πρόσωπο εισβάλλει στο My Style Rocks. Μιας και μιλάμε για τη Miss Young 2011! Η Ροζίτα Κεντάλα, είναι το μοντέλο που ήρθε ταρακουνήσει τα νερά του My Style Rocks 2.

Έχει ήδη εντυπωσιάσει τους πάντες με την ομορφιά της και την απλότητα της! Η Ροζίτα, ή μάλλον καλύτερα Ρόζα, όπως συστήθηκε στην εκπομπή, έχει δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks για να ανακαλύψει το προσωπικό της style!

Μάθε περισσότερα:

Τη Ρόζα την έχεις δει ξανά στα καλλιστεία το 2011 όπου έχει πάρει και τον τίτλο Miss Young, καθώς ήταν μόλις 16 ετών!

Στη συνέχεια συμμετείχε στο TV show «DanSing for you 3» αλλά έχει δοκιμάσει και την υποκριτική. Συγκεκριμένα, έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Sigma «7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες».

Instagram: @rosieken1
Instagram: @rosieken1

Η Ρόζα είναι σήμερα 23 χρονών και είναι μαμά ενός πανέμορφου 3χρονου αγοριού. Μάλιστα στο πρώτο επεισόδιο, δήλωσε πως ο γιος της ανυπομονεί να τη δει στην τηλεόραση!

Instagram: @rosieken1
Instagram: @rosieken1

Κάτι μας λέει πως το γνωστό μοντέλο θα φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού! Εμείς, της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο παιχνίδι και στη μετέπειτα πορεία της!

Εσύ τι νομίζεις, θα δούμε τη Ροζίτα Κεντάλα να φτάνει στο μεγάλο τελικό;