Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, είναι η γυναίκα που έχει γίνει γνωστή μέσα από το GNTM ως art director. Είναι μια προσωπικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη, μιας και ο τρόπος που λέει κάποια πράγματα είναι λίγο ιδιαίτερος!

Ο λόγος είναι επειδή αρκετές φορές είναι σκληρή με τα κορίτσια. Δε μασάει τα λόγια της και τα λέει απότομα έτσι ώστε να περάσει το μήνυμα της!

Δεν είναι λίγες οι φορές έχει γίνει θέμα σχολιασμού και τις πλείστες φορές οι εκπομπές και τα social media ασχολούνται μαζί της παρά με τις διαγωνιζόμενες!

Αν έχεις κι εσύ, την απορία πώς είναι η Ζενεβιέβ στην πραγματική ζωή, έξω από τα φώτα του GNTM, σου έχουμε την απάντηση! Είναι μητέρα 2 παιδιών και είναι παντρεμένη με την πετυχημένο φωτογράφο Βασίλη Καρύδη!

Δες πιο κάτω:

@grhello
@genevievevv
@vassiliskaridis
@nicholasgeorgiou

Ο Βασίλης Καρύδης είναι γνωστός στον χώρο της μόδας ως φωτογράφος και όχι μόνο. Είναι ιδρυτής του περιοδικού αντρικής μόδας Dapper Dan.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια στον χώρο της μόδας!

instagram.com/genevievevv
@genevievevv
@genevievevv
Instagram: @genevievevv

Η ίδια, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του αγαπημένου της με τα παιδιά τους στο Instagram, αποδεικνύοντας έτσι πόσο ερωτευμένοι και τρυφεροί είναι και οι δύο!

Εσύ φανταζόσουν αυτή την τρυφερή πλευρά της Ζενεβιέβ;