Η Μέγκυ Ντρίο βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show”. Ο Γρηγόρης κατάφερε να κάνει πολύ γνωστή αυτή την εκπομπή λόγω των πολύ καυστικών και όχι μόνο συνεντεύξεων που κάνει στους καλεσμένους του.

Έτσι έγινε και με την Μέγκι. Αν και η ίδια έχει πάει σε πολλά κανάλια για συνέντευξη, πρώτη φορά αποκαλύπτει τον λόγο που είναι πάντα σε τόσο αμυντική στάση και επιτίθεται.

Δες πιο κάτω:

Μέσα από μια “ψυχανάληση” που της έκανε ο Γρηγόρης, αποκάλυψε πως στην Γ’ Λυκείου σταμάτησε το σχολείο, λόγω του bullying που δεχόταν για την καταγωγή της επειδή είναι Αλβανή.

Είχε μείνει χωρίς φίλες και την κορ και έτσι αποφάσισε να σταματήσει το σχολείο και να δώσει εξετάσεις μέσω διαδικτύου για να τελειώσει το σχολείο. Οι γονείς της στην συνέχεια την έστειλαν σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό που ένιωθε. 

Ο Γρηγόρης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μέγκι συμπεριφέρεται έτσι γιατί έδωσε αρκετή αγάπη και δεν την πήρε πίσω.

Λίγο πριν όμως είχε “θάψει” τα κορίτσια του GNTM κανονικά, με χώμα! Πήρε ένα φτυάρι και έβαλε χώμα πάνω στις φωτογραφίες των κοριτσιών που ήταν μαζί στο GNTM. Όπως φαίνεται προκαλεί για ακόμα μια φορά η Mέγκι!

Ταυτόχρονα είπε ξανά ότι θεωρεί τον εαυτό της δημόσιο πρόσωπο. Και πρόσθεσε ότι κάποιοι την κοροϊδεύουν που το είπε αυτό, αλλά δήλωσε: “Αν δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, τότε γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μου;” Ουπς!

Για ακόμα μια φορά εκπλήσσει η Μέγκι Ντρίο με τις δηλώσεις της!