Το νέο ριάλιτι με όνομα “Bachelor” έχει πρεμιέρα την Πέμπτη 10/09 στον Alpha. Αν δε γνωρίζεις τι συμβαίνει σε αυτό το ριάλιτι, σου εξηγούμε περιληπτικά: Θα μπουν μέσα στο σπίτι 1 άντρας και 20 γυναίκες.

Όλες θα θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Όμως μόνο μια θα καταφέρει να τον εντυπωσιάσει, η οποία στο τέλος του ριάλιτι θα δεχτεί το μονόπετρο και θα γίνει η γυναίκα της ζωής του!

Μάθε περισσότερα για τον Έλληνα Bachelor:

Ο άντρας που θα μπει στο ελληνικό Bachelor, είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, τον οποίο είχαμε δει να συμμετέχει στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads». Ενώ στη συνέχεια είχε συνεργαστεί με τον ΣΚΑΙ μέσα από την εκπομπή DOT, όπου είχε τη δική του ενόηττα και παρουσίαζε εύκολες κατασκευές και χειροποίητα διακοσμητικά!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12) on

Ο Παναγιώτης είναι 30 χρονών, κατάγεται από την Μάνη και ασχολείται με την κατάδυση, την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο, ενώ ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί και με το modelling. Η κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει υπεύθυνος Νεολαίας στην “Τελεία”, το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12) on

Εσύ θα παρακολουθείς το Bachelor;